Andreea Bălan, umilință pentru George Burcea! De când are iubit nou:

Andreea Bălan

Andreea Bălan a fost data de gol de propriile ei gesturi. Daca pana acum s-a spus ca este impreuna cu Tiberiu de 3 saptamani, adevarul pare a fi altul. George Burcea va turba de nervi cand va afla totul. Dar sa o luam cu inceputul.  In timp ce Andreea facea zeci de declaratii in care spunea ca abia asteapta sa se indragosteasca, aceasta avea deja o relatie .

Se pare ca blondina face eforturi enorme sa isi traiasca dragostea departe de ochii presei. Totul a fost in zadar, iar imaginile in care apare alaturi de Tiberiu au pus pe jar intreaga lumea mondena. Si pe cel care ii va deveni fost sot: George Burcea. Andreea Bălan este furioasa ca a fost descoperita, insa mai are un as in maneca. Toata lumea crede ca relatia ei cea noua a inceput in urma cu 3 saptamani.

Adevarul ar fi cu totul altul, iar Burcea va face o criza de nervi cand va afla adevarul. Urmarind postarile de pe instagram ale lui Tiberiu Argint, se poate observa ca Andreea Bălan a inceput sa ii dea like-uri de pe 9 mai. Iar de atunci nu a ratat nicio fotografie. Iar numai o femeie indragostita poate sa faca acest lucru. Tinand cont de acest aspect, putem trage concluzia ca relatia lor de iubire a inceput in urma cu aproape 2 luni.

Doua luni in care Andreea Bălan a ascuns totul fata de fostul ei sot. Mai mult a dat declaratii publice in care ii interzicea actorului sa le prezinte fetelor ei orice viitoare iubita…

Andreea Bălan, in pericol de a-si pierde fiicele?

Deconspirarea relatiei secrete dintre Andreea Bălan si Tiberiu Argint, poate avea consecinte dezastruoase asupra cantaretei. Femeia este foc si para ca Burcea ar putea folosi imaginile aparute in presa, in instanta. Astfel, blondina se teme ca nu va mai putea obtine custodia exclusiva a fiicelor sale, sau, mai rau, ca George ar fi cel care ar primi dreptul de a avea grija de cele doua fetite. Ramane de vazut ce deznodamant va avea aceasta poveste.

Anda Călin

Anda Călin a anunțat! Surpriză uriașă din partea lui Liviu Vârciu:

Andra

Andra a recunoscut! De ce nu își face poze în costum de baie: