Din cele mai recente afirmații reiese că George Buhnici nu poate sta prea departe de scandal.

George Buhnici face ce face și iarași își pune fanii în cap. Încă din vară, de când a scandalizat o țară întreagă, jurnalistul pare că și-a făcut un obicei din a gafa. De data asta, o nouă serie de afirmații au agitat apele în online, iar reacțiile sunt care mai de care mai diverse.

George Buhnici a pierdut mulți urmăritori după episodul din vară. Atunci, soțul Lorenei le trimitea pe doamne și domnișoare „la săliță”, motivând că nu îi place ceea ce vede pe plajă. Afirmațiile lui s-au viralizat cu viteza luminii, iar consecințele nu au fost deloc unul ușoare. Pe lângă numărul fanilor care a scăzut considerabil, contractele de publicitate s-au împuținat și ele.

După episodul în care și-a cerut scuze în mod public, fanii au crezut că George revine pe drumul cel bun. Ei bine, se pare că s-au înșelat. În urmă cu câteva săptămâni, acesta afirma în spațiul public că bărbatul muncește mult mai mult decât femeia. Ba chiar el este mult mai puternic și mai influent decât sexul feminin. Din nou, scandalul s-a aprins în online.

George Buhnici a gafat-o, din nou

Și de parcă toate astea nu erau suficiente, în weekend, George Buhnici a postat, din nou, un mesaj controversat pe Twitter. Acolo, jurnalistul a susținut că, până la 30 de ani, fiecare ar trebui să aibă o familie. Până la acel prag de vârstă, se presupune că ai reușit cam tot ce ți-ai propus. Iar dacă nu este așa, nici nu o să se mai întâmple prea curând.

Afirmațiile lui Buhnici au împărțit internetul în două, așa cum era și de așteptat. Totuși, prea puține au fost vocile care i-au dat dreptate jurnalistului. Majoritatea celor care au văzut postarea s-au revoltat și au adus numeroase argumente împotriva părerii lui George Buhnici. În continuare, subiectul este intens dezbătut.

George Buhnici, afirmații controversate. Cu ce i-a supărat, de data asta, pe urmăritorii lui
Twitter
Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.