George Buhnici pare că refuză să învețe din greșeli și, mai degrabă, persistă în ele.

Publicul abia a uitat episodul în care George Buhnici a criticat extrem de dur femeile. În vară, jurnalistul a avut un episod în care a răbufnit și a dat de pământ cu sexul frumos. Faptele sale au atras, după sine și consecințele care nu au fost deloc unele ușoare.

George Buhnici nu s-a învățat deloc minte. Jurnalistul pare că insistă în a face afirmații care să scandalizeze internetul și nu numai. În vara, în plin sezon al festivalurilor, Buhnici a debordat de sinceritate. Atunci, soțul Lorenei le-a făcut praf pe femeile cu celulită și le-a trimis la „săliță”.

Replicile lui s-au viralizat cu viteza luminii. Deși a susținuț, inițial, că totul a fost o glumă, se pare că publicul nu a gustat deloc umorul acestuia. George a fost imediat la zid, iar consecințele pentru el au fost destul de grave. Vedeta a pierdut contracte importante, dar și un număr destul de mare de fani.

O parte dintre cei care îl urmăreau au considerat că jurnalistul merită o a doua șansă. Ei bine, la aproximativ jumătate de an de la acel incident, George Buhnici a comis-o, din nou. De data asta, totul s-a întâmplat în mediul online.

George Buhnici a călcat, din nou, pe bec. Afirmațiile care îl bagă într-un nou scandal pe jurnalist
social media

George Buhnici a bifat un nou derapaj

Buhnici a postat un mesaj destul de clar în care face diferențe mai mult decât evidente între femei și bărbați. Potrivit acestuia, bărbații sunt superiori femeilor, iar asta pentru că ei fac munca cea grea și tot ei sunt cei care aduc cei mai mulți bani în casă. Afirmațiile au scandalizat publicul și se pare că soțul Lorenei nu va scăpa netaxat de cei care promovează egalitatea între sexe.

În secțiunea de comentarii, internauții au reacționat imediat și l-au pus la punct la George Buhnici. Momentan, jurnalistul nu a avut nicio reacție, dar, în contextul dat, nici nu mai are relevanță.

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, a scris George Buhnici

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.