Mașina lui Gigi Becali a fost implicată într-un accident rutier, luni dimineață, în București. Patronul celor de la FCSB se afla pe locul din dreapta, iar autovehicului era condus de Ionuț Luțu.

La puțin timp după accident, cei doi șoferi implicați au ajuns la poliție, la „accidente ușoare”. Astfel, șoferul lui Gigi Becali a fost găsit vinovat pentru incidentul din trafic produs la intersecția dintre Buleverdul Aviatorilor și Aleea Alexandru, scrie ProSport.

1. După accident, șoferul lui Gigi Becali a rămas fără permis

Șoferul lui Gigi Becali a vrut să „fenteze” regulile de circulație și, pentru că nu a acordat prioritate, a rămas fără permis pentru următoarele două luni.

Totodată, celălalt șofer implicat în accident, care se afla la volanul unui Logan, a rămas fără permis pentru următoarele trei luni, deoarece a fost găsit cu o alcoolemie de 0.18%.

Maybach-ul lui Gigi Becali a suferit și el avarii ușoare, dar extrem de costisitoare. Ionuț Luțu conduce un Mercedes Maybach GLS 600, care este cotat la 180.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Cine a fost găsit vinovat pentru accidentul în care a fost implicat Gigi Becali și ce sancțiuni s-au dat
Instagram

2. Gigi Becali nu vrea nicio despăgubire de la celălt șofer implicat în accident

Înainte ca poliția stabilească cine e vinovatul, patronul celor de la FCSB a declarat că nu va cere nicio despăgubire din partea șoferului implicat în accident.

„Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, declara Gigi Becali după accident.

Maybach-ul lui Gigi Becali a suferit avarii ușoare, dar foarte scumpe. Ionuț Luțu conduce un Mercedes Maybach GLS 600, care este cotat la 180.000 de euro așa că, practic, orice avarie, cât de mică este constisitoare.

3. Prima reacția a lui Gigi Bacali, după accident

Accidetul în care mașina lui Gigi Bacali a fost implicată s-a produs intre Buleverdul Aviatorilor și Aleea Alexandru, iar Poliția a fost sesizată prin apel la 112.

„Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut, că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se facă vreun dosar penal. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali.