Azi, Gabriela Prisăcariu a fost în centrul atenției. Soția lui Dani Oțil a schimbat prefixul și a dat o petrecere de zile mari. Așa cum era de așteptat, totul a avut loc la una dintre locațiile pe care le deține soțul ei. Invitații au fost aleși pe sprânceană, iar tematica a fost una surprinzătoare.

Gabriela Prisăcariu poate spune că, în ultimii ani, viața ei s-a schimbat radical. De la programul de model cu zeci de defilări, aceasta a trecut la statutul de mămică și soție. Azi, în ziua în care a împlinit 30 de ani, vedeta a conștientizat cât de norocoasă este pentru ceea ce are. Și pentru că sunt foarte rare momentele în care aceasta este vulnerabilă, ei bine, azi, Gabriela a plâns în fața fanilor de pe Instagram.

Mai toată ziua aceasta a fost pe drumuri, însă agitația a fost justificată. Modelul s-a pregătit pentru petrecerea pe care a dat-o în cinstea celor 30 de ani. Gabriela s-a machiat și a arătat senzațional în timp ce și-a așteptat invitații la locația soțului ei. Anul acesta, alături de ea au fost persoanele dragi și apropiații, iar evenimentul a fost unul destul de restrâns.

Gabriela Prisăcariu, tânără și liniștită

De la petrecere nu aveau cum să lipsească nașii lor de cununie, care, în acelați timp, sunt și cei mai buni prieteni ai lor. Este vorba despre Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu. Cei doi au zburat de la Timișoara pentru a fi alături de Gabriela într-o zi atât de specială.

Spre surprinderea tuturor, Gabriela nu a optat deloc pentru o tematică de prințese sau glam, așa cum se aștepta toată lumea. Soția lui Dani Oțil a avut o petrecere în nuanțe de negru și a celebrat perioada celor 20 de ani pe care i-a îngropat, după cum a spus chiar ea. Tortul a fost piesa de rezistență și tot el a fost cel care i-a făcut pe fani să ridice o sprânceană.

Gabriela Prisăcariu, petrecere la 30 de ani. Tortul a atras toate privirile, iar Luis Gabriel a întreținut atmosfera Instagram