De când a devenit mămică, Gabriela Prisăcariu s-a confruntat cu fel de fel de păreri ale „specialiștilor” din online.

Gabriela Prisăcariu are tot ce își poate dori o femeie la vârsta ei. Soția lui Dani Oțil are o carieră fulminantă în lumea modelingului, iar de un an, este și mămică. Căsnicia ei cu prezentatorul de la Antena 1 merge ca pe roate, iar familia lor este mai unită și mai fericită ca niciodată.

Gabriela Prisăcariu este dovada vie că poți îmbina planul profesional cu cel personal. Soția lui Dani Oțil a devenit mămică anul trecut, iar de atunci, viața ei s-a schimbat. Încă din primele zile în care a anunțat că este însărcinată, Gabriela s-a confruntat cu un întreg val de reacții în online.

Fiind persoană publică, soția lui Dani Oțil și-a asumat că va fi mereu sub atenta observare a fanilor. Chiar și așa, tot ce s-a întâmplat în mediul online, a lăsat-o mască pe vedetă. De mai bine de un an, Gabriela are de-a face cu fel de fel de „specialiști” care de abia așteaptă să o prindă pe picior greșit.

Gabriela Prisăcariu a închis gura cârcotașilor. De ce a ales să-l strige pe fiul ei Tiago și nu Luca
Instagram

Gabriela Prisăcariu este obișnuită cu gurile rele din online

Recent, după botezul micuțului ei, modelul a fost asaltată de o serie de întrebări legate de numele celui mic. Gabriela și Dani au ales un nume special pentru băiețelul lor, iar asta i-a intrigat pe cei din online. Mulți nu au înțeles care este legătura dintre Luca și Tiago. Ba mai mult, nu au fost de acord nici cu faptul că părinții îl strigă Tiago și nu Luca.

Sătulă să auda asta mai mereu, Gabriela Prisăcariu a decis să îi lămurească pe toți, odată pentru totdeaună. Modelul a explicat că, în prima fază, l-au strigat pe cel mic Luca. Spre uimirea lor, băiețelul nu reacționa deloc la acest nume.

Apoi, atât ea, cât și Dani au decis să i se adreseze cu Tiago. Micuțul a fost mult mai receptiv la acest nume, așa că părinții lui au optat pentru a doua variantă.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.