Gabriela a recunoscut că, uneori, tehnologia o bate.

Gabriela Prisăcariu este o adevărată norocoasă. Vedeta este răsfățată peste măsură de soțul ei, Dani Oți. Ieri, frumosul model a primit cadoul de ziua ei. Chiar dacă a venit mai târziu, aceasta știa ce o așteaptă, doar că se pare că i-a cam dat ceva bătăi de cap.

Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani și poate spune că are tot ce își dorește la vârsta asta. De mai bine de un an este mămica lui Tiago și este mai fericită ca niciodată. Dani Oțil are grijă ca soției sale să nu îi lipsească nimic, iar atunci când are ocazia, o surprinde cu cele mai frumoase cadouri.

Ziua Gabrielei a fost acum câteva luni, iar Dani i-a oferit de atunci cadoul. Sau, mai bine zis, o parte din el. Mai exact, modelul a primit cheile de la noua ei mașină. Copleșită de emoții, Gabriela a așteptat nerăbdătoare să vină bolidul acasă. Ieri, atât ea, cât și Dani au urcat pentru prima dată în mașină, iar momentul a fost filmat.

Gabriela Prisăcariu a primit cadoul de ziua ei din partea lui Dani. „Ce să știe tăranca... ”
social media

Gabriela Prisăcariu îi mulțumește soțului ei pentru tot

Matinalul de la Antena 1 i-a cumpărat soției sale un Porsche de sute de mii de euro, însă problema a fost alta. Obișnuită cu fosta ei mașină, Gabriela Prisăcariu a avut ceva dificultăți în a o porni pe cea nouă. Cu Dani Oțil în dreapta, vedeta a făcut haz de necaz, spunând „Ce să știe țăranca cum se pornește Porsche-ul”.

Dani Oțil a stat mereu lângă ea și i-a făcut instructajul. Ba chiar i-a interzis să desfacă folia de pe ecranul bordului pe motiv că „cine știe ce aveți pe mâini tu și fiul tău”. Însă, Gabriela nu l-a ascultat și a desfăcut totul, spre supărarea lui Dani. Astfel, de acum încolo, frumoasa soție a lui Dani Oțil va face ravagii în traficul aglomerat din Capitală.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.