Dani Oțil și-a exprimat de la început dorința.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Deși nu sunt împreună de foarte mult timp, între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au avansat extrem de repede, iar, în prezent, în viețile lor a apărut și micuțul Luca Tiago.

Dani Oțil a trăit în ultimii ani cele mai intense momente din viața lui. Mult timp, aceasta a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din lumea mondenă. După relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, matinalul s-a lăsat foarte greu convins de femei. Asta până când în viața lui a apărut Gabriela Prisăcariu. Modelul i-a dat lumea peste cap și i-a oferit cel mai frumos cadou.

Dani și Gabriela se bucură în fiecare zi de viața de părinți, iar Luca Tiago este prioritatea lor numărul 1. Deși au un program extrem de încărcat, mai ales de când Gabriela a revenit la modelling, cei doi își fac mereu timp pentru fiul lor. Matinalul de la Antena 1 și soția lui se înțeleg din priviri și își respectă mereu dorințele unul altuia.

Ce regulă a impus Dani Oțil la nunta lui. Gabriela Prisăcariu i-a respectat dorința
social media

Dani Oțil a organizat nunta visurilor lui

De exemplu, atunci când au organizat frumoasa nuntă, Dani Oțil i-a spus fără rețineri Gabrielei ce nu vrea să vadă pe mese la nunta sa. Fără să pună prea multe întrebări, Gabriela s-a conformat, semn că și ea a avut aceeași viziune ca și Dani. Spre surprinderea multora, cei doi soți au eliminat din start celebrul candy bar.

„Ce fain era când ne lăsau singuri acasă. (…) Dimineața găseam prăjiturele în frigider de la nuntă. Erau tot timpul foarte rele. Mie nu mi-au plăcut niciodată prăjiturelele de la nuntă. De aia nici la mine n-am avut cine știe ce …. dar ce tare era sentimentul. Când se închidea ușa și plecau ai tăi … nu făceai mare lucru, dar erai singur. Simțeai libertatea.”, a declarat Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.