Gabriela Prisăcariu nu mai poate să posteze ceva în mediul online, că imediat se găsește câte o persoană care să o tragă la răspundere. Soția lui Dani Oțil este extrem de activă în mediul online și, oricât de mult ar vrea să se abțină, uneori simte că nu mai face față răutăților de pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu are tot ce își poate dori o femeie la vârsta ei. Modelul are o carieră fulminantă, dar și o familie minunată. Alături de Dani Oțil și de fiul lor, Luca Tiago, blondina trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Deți are programul mereu încărcat, Gabriela nu a uitat nici de fanii ei.

Constant, soția matinalului de la Antena 1 încearcă să posteze pe Instagram și să comunice cu urmăritorii ei. La început, aceasta a avut anumite dubii legate de expunerea celui mic în spațiul online, însă a depășit acea etapă. Acum, Luca Tiago este prezent pe contul de Instagram al mamei sale și topește inimile internauților.

Gabriela Prisăcariu nu mai tolerează criticile

În această dimineață, în timp ce Dani era la datorie Gabriela l-a filmat pe cel mic în timp ce se joacă cu pisica lor, Cenușă. Gabriela și Dani au ezitat mult timp înainte de a-l lua pe Cenușă în familia lor. Asta din cauză că au mai avut un pisic înainte peste care a dat mașina. Soții au primit vestea în timp ce erau în vacanță, așa că asta i-ar marcat destul de mult.

Acum, Cenușă este cel mai bun prieten al lui Tiago, iar cei doi se distrează foarte mult împreună. În această dimineată, Gabriela a postat un videoclip în care cel mic se juca cu pisica. Internauții au perceput asta ca pe o violență împotriva animalului. Ba mai mult, i-au sugerat Gabrielei să își educe copilul cum să se joace cu animalele. Reacția ei nu a întârziat să apară.

Gabriela Prisăcariu, trasă la răspundere de către mămicile din online. Soția lui Dani Oțil nu s-a putut abține social media