Gabriela Cristea este hotărâtă să nu renunțe la televiziune. Vrea să revină îpe micile ecrane după ce a rămas fără emisiunea matinală ,,Like a star’’ de la Antena Stars.

Gabriela Cristea ar negocia cu Antena 1 pentru a prelua show-ul matrimonial prezentat până la momentul de față de Diana Dumitrescu. Aceste negocieri au provocat tensiuni mari în lumea televiziunii, lucru care nu-i este deloc pe plac actriței. Pe lângă aceste zvonuri, Gabriela a anunțat că s-ar putea ca din toamnă să revină pe micile ecrane, fără însă să dezvăluie mai multe informații cu privire la acest lcuru.

,,Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă’’, a declarat Garbriela Cristea în urmă cu câteva săptămâni.

Gabriela Cristea se pregătește să revină în televiziune

Îi suflă oare Gabriela Cristea postul Dianei Dumitrescu la emisiunea "Mireasa"?

În cadrul sezonului anterior, Diana Dumitrescu a obținut cifre relativ bune, în special la gala finală, care a avut loc la începutul lunii iulie. Deși acest lucru îi este favorabil, Gabriela vine din spate cu ani de experiență și numeroși fani în acest domeniu.

Gabriela Cristea se pregătește de zor. Lucrează din greu la look-ul ei, ba chiar în timpul pandemiei a reușt să dea jos 25 de kilograme. Totul s-a datorat  unei diete pe care a ținut-o. Fanii și-i i-a ținut aproape ca de fiecare dată, de data asta prin intemediul rețelelor de socializare, unde este foarte activă. Postează des fotografii cu fetele ei, cu Tavi și evenimentele din familia lor. A recunoscut, și nu doar o dată, că îi este dor de televiziune.