Gabriela Cristea a ajuns încă de când prezența emisiunea ”Nora pentru mama” să fie una dintre cele mai bine plătite moderatoare tv. Asta pentru că brunetă a știut întotdeauna să se facă plăcută publicului. De altfel, la vremea respectivă se zbvonea că cel care îi negociază contractele de muncă este chiar fostul ei soț, Marcel Toader.

Reclamă

Gabriela a făcut sacrificiul suprem pentru carieră

Gabriela s-a făcut remarcată pe sticlă încă de pe vremea televiziunii Tele7abc. Puțini știu însă care a fost prețul succesului plătit de prezentatoare. În tinere se pare că această a fost nevoită să plece de acasă. Conform unor informațîi apărute de-a lungul timpului, bruneței îi era interzis de părinți să participe la evenimente publice. Astfel, Gabriela cristea a fost nevoită s aplece de acasă pentru a-și îndeplini visul. Prima dată această a plecat fără acordul părinților să prezinte Cerbul de aur de la Brașov. O rudă de a moderatoarei a declarat că mama și tatăl vedetei au încuiat-o în caemra pentru a o opri.

„Gabriela se ferea mereu de tatăl ei. A plecat odată de acasă să prezinte «Cerbul de Aur» la Braşov. Apoi a plecat la mare. Tatăl ei a certat-o foarte tare pentru că a plecat fără să anunţe. Maică-să a încuiat-o în camera la ei. Gabi a sărit geamul şi a plecat”, a povestit Aurica, mătuşa Gabrielei Cristea.

Reclamă

Gabriela Cristea a avut încă de pe atunci o relație serioasă. Rudele ei susțîn că fostul ei a fost cel care a ajutat-o să rămână la bucurești.

„A stat în televiziune la Bogdan, primul ei iubit. De atunci s-au răcit relaţiile între ei. Ea nu a venit la noi de 20 de ani. Nu a venit la nuntă băiatului meu şi nici la înmormântarea bunicilor”, a mai spus femeia.

Gabriela a fost în centrul unor acuze aduse de tatăl ei vreme de mai mulți ani. Eugeniu Cristea era de părere că mama vedetei s-a stins de durere că fiica ei nu a mai vrut niciodată să aibă legătură cu părinții

ei.

Gabriela cristea a plecat de acasa