Gabriela Cristea a ajuns încă de când prezența emisiunea ”Nora pentru mama” să fie una dintre cele mai bine plătite moderatoare tv. Asta pentru că brunetă a știut întotdeauna să se facă plăcută publicului. De altfel, la vremea respectivă se zbvonea că cel care îi negociază contractele de muncă este chiar fostul ei soț, Marcel Toader.

Gabriela a făcut sacrificiul suprem pentru carieră

Gabriela s-a făcut remarcată pe sticlă încă de pe vremea televiziunii Tele7abc. Puțini știu însă care a fost prețul succesului plătit de prezentatoare. În tinere se pare că această a fost nevoită să plece de acasă. Conform unor informațîi apărute de-a lungul timpului, bruneței îi era interzis de părinți să participe la evenimente publice. Astfel, Gabriela cristea a fost nevoită s aplece de acasă pentru a-și îndeplini visul. Prima dată această a plecat fără acordul părinților să prezinte Cerbul de aur de la Brașov. O rudă de a moderatoarei a declarat că mama și tatăl vedetei au încuiat-o în caemra pentru a o opri.

„Gabriela se ferea mereu de tatăl ei. A plecat odată de acasă să prezinte «Cerbul de Aur» la Braşov. Apoi a plecat la mare. Tatăl ei a certat-o foarte tare pentru că a plecat fără să anunţe. Maică-să a încuiat-o în camera la ei. Gabi a sărit geamul şi a plecat”, a povestit Aurica, mătuşa Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea a avut încă de pe atunci o relație serioasă. Rudele ei susțîn că fostul ei a fost cel care a ajutat-o să rămână la bucurești.

„A stat în televiziune la Bogdan, primul ei iubit. De atunci s-au răcit relaţiile între ei. Ea nu a venit la noi de 20 de ani. Nu a venit la nuntă băiatului meu şi nici la înmormântarea bunicilor”, a mai spus femeia.

Gabriela a fost în centrul unor acuze aduse de tatăl ei vreme de mai mulți ani. Eugeniu Cristea era de părere că mama vedetei s-a stins de durere că fiica ei nu a mai vrut niciodată să aibă legătură cu părinții

ei.

Gabriela cristea a plecat de acasa