Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu au divorțat nici acum.

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Artista încă este de părere că afaceristul este responsabil pentru tot răul făcut. Mai mult, se pare că Gabi Bădălău a refuzat să semneze actul de separare. În cele din urmă, afaceristul a explicat și motivul pentru care a făcut acest lucru.

Se fac 3 ani de când Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu au reușit să se separe în mod legal. Cu toate că afaceristul și-a refăcut viața amoroasă, Gabi și Claudia încă sunt căsătoriți cu acte.

social media

CITEȘTE ȘI: Gabi Bădălău și Claudia Patrășcanu, ceartă-cruntă din cauza copiilor! Artista l-a scos din minți pe fostul soț

De ce a refuzat Gabi Bădălău să divorțeze

Claudia Pătrășcanu a declarat recent, că după ultima înfățișare în instanță, Gabi Bădălău a refuzat să semneze actele de divorț. Cu toate acestea, Claudia i-a dat acestuia șansa de a încheia procesul odată pentru totdeauna.

„Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă ”Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați?” și a spus că nu. Doamna avocată a domnului Bădălău e pusă de părinții acestuia să țină procesul până îmbătrânesc eu. Nu-l vrea pe domnul Bădălău însurat cu altcineva și mă țin așa legată mult și bine.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Xtra Night Show.

În cele din urmă, afaceristul a făcut și el câteva declarații în legătură cu acest lucru. Acesta a venit cu o altă variantă diferită a motivului pentru care a refuzat să semneze aceste acte de divorț.

„Între noi nu mai există nici iubire nici respect. (…) Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus ”hai, vrei să divorțezi?”, dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept.”, a explicat Gabi Bădălău.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.