Madonna îi surprinde pe protestatari și se alătură mulțimii pentru marșul Black Lives Matter din Londra.

Madonna se alătură protestului

Protestatarii care mărșăluiau pentru a susține mișcarea Black Lives Matter din Londra au avut parte de o surpriză, cântăreața s-a alăturat acestora. Imagini și videoclipuri postate pe rețelele de socializare, o arată pe Madonna participând la miting, în ciuda faptului că era încă în cârje. După ce a fost în spital din cauza problemelor cu genunchiului săptămâna trecută.

Legenda muzicii în vârstă de 61 de ani nu a lăsat problemele cu genunchiul să o oprească. Ea chiar a fost a fost reperată scandând „fără dreptate, fără pace” în mijlocul mulțimii.

Madonna a fost văzută vorbind cu alți protestatari, după ce oamenii și-au dat seama că este vorba de megastarul global care se afla chiar în mijlocul lor.

Fanii au fost încântați de apariția artistei

Protestele au început să aibă loc în orașe din întreaga lume în urma morții lui George Floyd în SUA. Fanii au mers pe social media pentru a se lăuda că Madonna s-a alăturat lor pentru a susține protestele, scriind:

„Madonna este aici protestând în cârje în Londra, Marea Britanie. Favoriții voștri nu ar putea niciodată VREODATĂ!”

Alții au adăugat: „Bine pentru @Madonna! #BlackLivesMatter ”și„ Acest lucru mi-a făcut ziua @Madonna se luptă pentru toate drepturile din totdeauna”.

Madonna a fost văzută ieșind dintr-un spital din Londra săptămâna trecută după ce a suferit o rană la genunchi în timp ce se afla în turneu. Dar nu va lăsa un genunchi să o împiedice să lupte pentru schimbare – și tocmai de aceea fanii au fost încântați să o vadă în mulțime.

De curând, ea a împărtășit un videoclip în care fiul ei David, care a  adus un tribut lui George Floyd. Acesta a apărut dansând pe melodia  ,,They Don’t Care About Us” de Michael Jackson. Ea a scris:

,,Crima brutală călătorește în întreaga lume, fiul meu David Dances, pentru a onora și omagia pe George și familia sa și toate actele de rasism și discriminare care se întâmplă zilnic în America.”