Fostul coleg de cameră a lui George Floyd a vorbit despre ce fel de persoană era bărbatul. El a afirmat că în mod cert acesta nu a știut că bancnota era falsă.

Fostul coleg a lui George Floyd vorbește despre acesta

Alvin Manago, le-a spus celor de la Daily Mail că Floyd era o persoană care venea mereu în ajutorul celorlalți. Iar dacă a folosit bani falși așa cum s-a spus, probabil a făcut-o în mod neintenționat. El a mai adăugat că nu înțelege de ce, angajații au ales să cheme poliția în condițiile în care George era un client fidel al magazinului.

„Nu am văzut ca Floyd să folosească vreodată bani falși. Dacă a încercat să plătească cu o bancnotă falsă nu a făcut-o intenționat. Probabil că nu știa că banii sunt falși. Nu sunt sigur de ce angajații magazinului nu l-au anunțat doar că este o bancnotă falsă. Toți îl cunoșteau. Era un client fidel”, a povestit Manago, fostul lui coleg.

Bărbatul l-a cunoscut pe Floyd când a început să lucreze în același local. Cei doi au chiar au stat în aceeași cameră, timp de patru ani.

„Vreau să-i văd pe toți polițiștii arestați”, a spus el.

De asemenea, Alvin a povestit că nu își amintește ca George să fi luat pastile pe bază de rețetă pentru vreo afecțiune. El a menționat că fostul său coleg nu merita să moară așa.

,,Nu l-am văzut niciodată beat sau să consume droguri. Nu a meritat să moară așa. Floyd are nevoie de dreptate. El ar fi fost împotriva violenței și jafurilor. Nu și-ar fi dorit ca oamenii să jefuiască și să incendieze clădiri în numele lui. Nu a promovat violența”, a afirmat Manago.

Recent un filmuleț cu fiica lui George Floyd a devenit viral pe Twitter. În filmarea respectivă, fetița de șase ani este surprinsă spunând:

,,Tati a schimbat lumea”

După decesul bărbatului de culoare, oamenii din SUA au ieșit în stradă pentru a cere dreptate.