Vestea morții lui Alexandru Arșinel a șocat țara întreagă, iar în urma sa, a lăsat o durere fără margini. În această seară, Spitalul Universitar de Urgență a confirmat decesul. În ultima perioadă, problemele de sănătate nu i-au dat pace lui Alexandru Arșinel. Deși a bucurat atâta lume cu momentele sale artistice alături de Stela Popescu, puțini știu că actorul avea o fobie. 

Alexandru Arșinel se temea de spațiile închise

În cadrul unei apariții televizate, regretatul actor a mărturisit că suferă de claustrofobie sau mai simplu teama de spațiile închise. Totul a început în urmă cu mai mulți ani, atunci când a vizitat salina din Turda.

Deși poate părea o problemă banală, Alexandru Arșinel povestea că această teamă nu i-a dat pace de când a intrat în salină. Pe atunci, cel care l-a însoțit a fost Stela Popescu.

( CITEȘTE ȘI: De ce a fost Alexandru Arșinel batjocorit în copilărie. Drama de care nimeni nu a știut )

Fobia neștiută de care suferea Alexandru Arșinel. Când și de ce i s-a declanșat Arhivă

Cu toate că a fost avertizat de ceilalți din grup că este posibil să dezvolte o formă de claustrofobie, regretatul actor nu a lucrat acest lucru în considerare.

Imediat după ce a intrat în salină, a început să simtă cum inima îi bate mai tare. Întreaga situația l-a bulversat, atunci când a fost nevoit să facă un RMN. Pentru a-i ține teama sub control, medicii au fost nevoiți să îl anestezieze.

„Trebuie să merg la RMN şi am claustrofobie şi trebuie să mă anestezieze, pentru că am claustrofobie.

E o problemă mentală. Nu mi-e frică de nimic, s-a întâmplat dintr-o stupizenie.. Am fost la Turda şi primarul a vrut să ne arate salina.

Trebuie să mergi pe o galerie de 200 de metri. Mergeam cu Stela şi cu el şi îmi spune că unii fac claustrofobie. În clipa aia am început să tremur, să transmit. Am plecat afară şi de atunci… ”, povestea în cadrul unui interviu acordat în urmă cu mai mult timp.