În urmă cu o zi, Flick și Denisa au devenit părinți de fată.

Flick și soția sa, Denisa, sunt în culmea fericirii, după ce s-a născut fiica lor, pe nume Eva Maria. Domnul Rimă nu a ezitat să împărtășească vestea cu internauții, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a le transmite celor doi gânduri bune, dar și o viață plină de bucurii micuței, care a dus fericire în familie. Cu cea mai mare bucurie în suflet, Flick a postat prima imagine cu fiica sa. 

Mesajul emoționant postat de Flick, la o zi de la nașterea fiicei sale

În stilul său caracteristic, Flick a reușit să îi emoționeze pe internauți cu mesajul distribuit pe rețelele sociale. Pe lângă versurile prin care își exprimă dragostea necondiționată pentru fiica sa, Domnul Rimă a distribuit și prima poză cu micuța. Ipostaza i-a topit instant pe internauți, care nu au ezitat să lase câteva comentarii, iar apariția pe lume a fiicei sale a dus multă fericire în familie.

„Prințesei mele:

Vor fi în viață, cum să nu,
Prinți ce vor vrea ca să te lege
Jurându-ți dragoste. Dar tu
Să nu uiți c-ai un singur rege!”, a scris Flick în dreptul fotografiei distribuite pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Tot în versuri, Flick a anunțat venirea pe lume a fiicei sale, Denisa și Domnul Rimă fiind în culmea fericirii, după ce au devenit părinți. Cu doar câteva săptămâni înainte de a naște, Denisa Filcea mărturisea că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și că s-a numărat printre femeile care nu au avut mari probleme în timpul sarcinii.

 „Visul devine realitate

Fiindcă de azi încolo este

O inimă în plus ce bate

Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune

Emoția și bucuria

De-a ține-n brațe o minune.

Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Flick pe rețelele sociale, la scurt timp după ce a devenit tată.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.