Flick și Denisa sunt cei mai fericiți părinți.

Flick și Denisa trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi au devenit părinți anul trecut, iar de atunci, totul s-a schimbat pentru ei. Fostul om de radio și frumoasa lui soția au decis, recent, să nu mai păstreze misterul și să le-o prezinte celor din online pe minunea lor. 

Flick este în culmea fericirii de când a devenit tătic. În urmă cu mai bine de șapte luni, Denisa a adus-o pe lume pe micuța lor. Eva Maria le face viața mai frumoasă, iar recent, cuplul a decis să împartă cu fanii bucuria lor. Dacă până acum au ținut-o departe de ochii curioșilor pe Eva, mai nou, Marele Internet a avut ocazia să o cunoască.

Așa cum le stă celor doi în fire, prezentarea Evei nu a fost deloc una banală, ci, din contră. „Domnul Rimă” a pregătit câteva versuri pentru micuța lui și pentru marele moment în care fanii o vor cunoaște. Urmăritorii lor sunt obișnuiți cu astfel de introduceri pentru că și sarcina a fost anunțată la fel, în versuri.

„Avem o fericire anume/ Ce n-o știam până la ea./ Cu bucurie, dragă lume,/ Eu iți prezint azi Lumea mea❤️ Eva Maria”.

Flick și Denisa se bucură de liniște

Flick și Denisa au decis să fie destul de rezervați în ceea ce privește activitatea lor familială. Cei doi nu vor să mai dea totul din casă, mai ales că știu că gurile rele pot reinterpreta mere spusele lor. Ba mai mult, se pare că de când sunt mai rezervați, sunt mai fericiți și mai liniștiți.

Tot anul trecut, cei doi au intrat într-un scandal cu o fotografă din Ucraina. Atunci, ucraineanca îi acuza pe Flick și pe Denisa că i-au dat țeapă și că au uitat să o plătească, așa cum au stabilit. Cei doi soți au depășit și acel moment cu diplomație.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denisa Filcea (@denisafilcea)

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.