Denis Filcea nici nu vrea să mai audă de donatul hainelor către cele care îi scriu pe Instagram.

În ultima perioadă, Denisa Filcea este în centrul atenției. Din păcate, soția fostului om de radio pare că atrage belelele ca un magnet. După episodul cu fotografa din Ucraina, acum, fanii o critică pentru un alt gest de-ale sale. Cum se apără soția lui Flick și cum motivează alegerile sale?

Denisa Filcea a devenit mult mai celebră după ce a început să se afișeze la brațul lui Flick. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste încă din pandemie, iar iubirea lui i-a cam revoltat pe mulți. Au existat, de-a lungul timpului, voci care au susținut că Denisa l-a influențat foarte mult pe partenerul ei și nu tocmai în bine.

Dacă Denisa a învățat un lucru de când este în lumina reflectoarelor, acela este să nu plece urechea la vorbele răutăcioase. Soția lui Flick știe că are fani, dar nu duce lipsă nici de dușmani. Chiar și așa, acesta continuă să fie activă în online și să păstreze legătura cu cei care o urmăresc.

Recent, pentru a comunica mult mai ușor cu fanii ei, Denisa Filcea a decis să organizeze celebrul Q&A (întrebări și răspunsuri). Curiozitățile venite din partea urmăritorilor ei au fost numeroase, dar a încercat să răspundă la cele mai importante.

Denisa Filcea, decizie radicală. De ce refuză soția lui Flick să mai doneze haine
social media

Denisa Filcea: „Unele nici nu mă mai urmăresc”

Cei care stau geană pe contul ei, știu foarte bine că fosta Miss România are un stil de viață luxos și o garderobă impresionantă. Tocmai de aceea, unii dintre ei și-au făcut curaj și au întrebat-o de ce nu mai donează din hainele pe care nu le mai poartă sau de care s-a plictisit. Ei bine, Denisa făcea acest lucru înainte, însă a renunțat la idee.

Tot fanii au fost cei care au convins-o să nu mai facă asta, mai exact, comportamentul lor. Se pare că femeile la care au ajuns hainele Denisei nu i-au oferit la schimb nici măcar clasicul „Mulțumesc!”.

„Am făcut-o de foarte multe ori și mereu am rămas cumva dezamăgită. De multe ori, cele cărora le donam haine sau le trimiteam produse nici nu mi-au spus „Mulțumesc” când le-au primit. Aici, pe Instagram, mi-au scris multe în mesaj privat că au o situație materială deficitară.

Le-am trimis tot felul de lucruri, dar cred că unele nici nu mă mai urmăresc acum, de mulțumit nici vorbă. Așadar, nu! Nu mai donez nimic, ce nu mai am nevoie vând și trimit banii când știu exact unde ajung și pentru ce sunt folosiți. Dar ca idee, cel mai mult ajut copiii fără părinți unde e nevoie de bani, nu de hainele mele”, a scris Denisa Filcea, pe Instagram.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.