Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a ieşit public cu noi declaraţii despre tatăl său. Acesta face rar declaraţii despre starea de sănătate a legendei Formula 1, care de ani buni trece prin clipe cumplite din cauza unui accident. Fiul lui Michael Schumacher a dat detalii puţin auzite de fanii legendarului pilot.

Fiul lui Michael Schumacher a dat detalii halucinante despre legenda Formula1

Mick are 21 de ani şi este cunoscut în întreaga lume, deoarece a luat-o pe urmele tatălui. Este un pilot extrem de bun care activează în Formula  2 vrea sa ducă mai departe legenda tatălui său şi vrea sa facă o carieră în Formula 1, la fel ca Michael Schumacher.

De curând, Mick a povestit ce a învăţat mai de preţ de la tatăl său în această viaţă. Tânărul este cunoscut drept urmaşul demn al legendei Formula 1. Rar se întâmplă ca Mick să vorbească public despre tatăl său. Acum, fiul lui Michael Schumacher a dat detalii despre starea de sănătate a tatălui său.

În acelaşi timp el a explicat şi câteva învăţături preţioase date de Michael Schumacher. Acestea sunt relatate într-o scrisoare deschisă. Fanii s-au putut bucura de noi detalii despre Michael, dar şi despre învăţăturile legendei Formula 1.

Fiul lui Michael Schumacher, detalii uimitoare

„El este intotdeauna tatal meu in primul rand. Una dintre principalele lectii pe care mi le-a oferit este sa ramai constant, sa nu fii niciodata prea euforic sau prea deprimat.

Mi-am dat seama destul de devreme ca vreau sa fiu sofer de Formula 1, un campion. Am urcat in kart-uri de cand aveam trei ani, am participat la cursele nationale de la opt. Cand aveam 11-12 ani, stiam ca vreau sa fac asta la nivel profesionist.

Am folosit diferite nume pentru a ramane sub acoperire, pentru a reusi sa-mi imbunatatesc performantele fara notorietatea de a fi fiul lui Michael Schumacher.

Dar, sincer, nu simt nicio presiune sa duc numele familiei sau sa fac exact ceea ce a facut tatal meu. Cea mai mare parte a stresului provine din ceea ce fac eu, gandindu-ma la ce am facut gresit si la cum pot imbunatati.

Oamenii au vazut revistele si partile frumoase ale tatalui meu, pe care le inteleg in totalitate. Inteleg. Adica, a concurat la cinci campionate Formula 1 pana in anul in care m-am nascut si este incredibil, nu? Dar nu m-am uitat niciodata la tatal meu ca fiind cel mai mare sofer din lume”, a dezvaluit Mick Schumacher, potrivit Daily Star.

Au trecut şase ani de la accidentul de ski în care legenda Formula 1 şi-a văzut moartea cu proprii săi ochi. De atunci, satare de sănptate este una precară, Michael Schumacher fiind mai mult ajutat de aparate.