Primavara pare că vine cu mari schimbări și în grila de programe de la Prima TV.

După aproximativ șase luni de la lansarea cu fast, emisiunea lui Florin Călinescu, „Florin Călinescu Show”, a dispărut de pe micul ecran. Substanțial.ro vă prezintă, în exclusivitate, detalii exclusive din culise. 

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați actori și oameni de televiziune din țara noastră. La sfârșitul anului trecut, acesta a anunțat că și-a dat demisia de la Pro TV și că a semnat cu Prima TV. Emisiunea „Florin Călinescu Show” a început în data de 19 octombrie 2021, însă a fost întreruptă chiar înainte de vacanța de iarnă și nu s-a oferit un motiv clar.

Emisiunea lui Florin Călinescu, scoasă din grila de programe după numai 6 luni

Câteva persoane din culisele emisiunii de la Prima Tv au oferit detalii fabuloase, în exclusivitate, pentru Substanțial.ro. Potrivit surselor noastre, emisiunea prezentată de celebrul Florin Călinescu a fost scoasă de pe post din cauza cifrelor mici de audiență pe care le-a înregistrat. Cu toate acestea, șefii de la Prima Tv nu și-au dorit să rezilieze contractul cu celebrul om de televiziune. Tocmai de aceea, caută o formulă optimă cu care să capteze atenția publicului. 

„Se lucreze intens la un format bun. Florin Călinescu și echipa sa vor să găsească formula potrivită. Nu s-a vorbit de ruperea contractului, doar emisiunea a fost scoasă de pe post”, a declara o persoană din culisele show-ul, sub protecția anonimatului. 

arhiva social media

Adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV

Florin Călinescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la Pro TV la podcast-ul lui Micutzu. Concret, după ce Adrian Sîrbu a plecat de la şefia postului, fostul jurat de la „Românii au talent” nu s-a mai regăsit în acest trust.

„Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni. Dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite”, a spus Florin Călinescu.

„Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi, cât s-a greșit la Pro TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români… dacă și acum Pro TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea”, a adăugat Florin Călinescu.

Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever şi a revenit pe micul, în toamna anului trecut, cu o emisiune-pamflet în care sunt abordate teme din cele mai diverse domenii: politică, sport, monden sau social.