Vincenzo Aiello a trecut peste despărțirea de Antonia și acum pare pregătit să iubească din nou. Cine este noua iubită a fostului concurent de la Chefi la cuțite”.

Un nou cuplu face senzație în showbiz! Vincenzo Aiello a trecut peste despărțirea de Antonia și acum pare pregătit să iubească din nou. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a fost prins în mrejele iubirii de o focoasă brunetă. Substanțial.ro vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Există viață și după Antonia. Asta pare să exprime nepotul favorit al lui Joshua Castellano. La doar câteva luni după ce a rupt-o cu fosta lui Andrei Ștefănescu, tânărul pare că iubește din nou. Vincenzo Aiello a fost prins în mrejele iubirii de o focoasă brunetă ce cochetează cu lumea modei.

Zilele trecute, Vicenzo Aiello a fost surprins într-un renumit local de lux din zona Floreasca alături de noua lui cucerire. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată. Într-o atmosferă selectă și însoțiți de câțiva prieteni, cei doi îndrăgostiți au petrecut ca-n vremurile bune. Șampania a curs în râuri, iar buna dispoziție a fost la ea acasă.

După câteva ceasuri, la plecare, Vincenzo și focoasa brunetă au dat frâu liber sentimentelor. Fără să le pese de ochii curioșilor, cei doi s-au sărutat cu patos, semn clar că tânărul iubește din nou.

După ce tânărul a achitat nota de plată, așa cum îi stă bine unui adevărat gentleman, cei doi s-au urcat în mașina acestuia și, cel mai probabil, s-au îndreptat spre locuința lui. O seară reușită putem spune.

Vincenzo, un romantic incurabil

Nepotul lui Joshua Castellano se declară un romantic incurabil. Chiar dacă a trecut recent printr-o separare de fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Vincenzo nu dă semne că și-ar fi pierdut curajul și dorința de a cunoaște alte domnișoare cu statut bun.

“Sunt un om de modă veche, mie îmi place să cuceresc, să vorbesc, să ies la masă, să ies la un film. Nu sunt atât de direct ca oamenii din ziua de azi și nu este deloc mai ușor, pentru că toată lumea știe ce faci, cine ești și cumva așteptările se măresc, sunt mai multe”, declara tânărul, în urmă cu ceva timp.

În pofida aparențelor ultimei iubite, blondă, înaltă, cu ochi colorați, Vincenzo a afirmat că femeia ideală este, pentru el, diametral opusă de Antonia, având alte semnalmente. Pe lângă aparențele fizice, nepotul lui Joshua pune accent și pe alte caracteristici, care întregesc portretul partenerei perfecte.

„Antonia era total diferită de genul de persoană la care mă uit de obicei. Are total alte caracteristici. De obicei, mă uit la persoane brunete. Trebuie să fie deșteaptă, să am cu cine să vorbesc, să mă lămuresc de problemele mele, să pot să îi povestesc  ce probleme am, să poată să mă sfătuiască, să îmi fie alături. Trebuie să aibă niște calități ca să poată să mă atragă pentru o relație”, a mai spus nepotul lui Joshua Castellano.

Distribuie

După mai bine de 10 ani în lumea televiziunii a debutat în presa scrisă la publicația Spynews.ro, mai apoi devenind reporter special la Cancan.ro.