De când au intrat în arest, subiectul ce ține de frații Tate a isterizat internetul. În mediul online s-au creat adevărate controverse între cei care îi i-au admirat și internauții care îi pun la zis pentru faptele de care sunt acuzați. Dincolo de imaginea pe care o afișau în  mediul online, cei doi aveau de fapt și o alta care le aducea destul de mulți bani.

Frații Tate dețin două societăți în domeniul agricol

Celebrii britanici Andrew și Tristan Tate și-au creat în mediul online profilele milionarilor perfecți. Ambii și-au expus stilul de viață opulent pe care au ajuns să îl ducă și chiar au oferit sfaturi generației noi pentru a face bani.

Frații Tate au lăsat de înțeles că au reușit să strângă averea din domeniul criptomonedelor. De altfel, videochatul a fost de asemenea o sursă bună de a încasa sume uriașe.

Dincolo de acestea însă, cei doi frați făceau bani și din domeniul agricol. Cei doi britanici deține se pare în județul Brașov, două societăți din acest sector.

Cei doi milionari vor rămâne fără avere?

Tristan și Andrew Tate se află în arestul poliției pentru 30 de zile. Cei doi frați sunt acuzați de mai multe fapte printre care constituirea unui grup infracțional sau viol. Autoritățile române le-au confiscat celor doi mașinile de lux și proprietățile. Andrew și Tristan au contestat decizia procurorilor.

Frații Tate sunt renegați inclusiv de propria mamă și soră. Cele două femei trăiesc în Marea Britanie, respectiv America. Ambele sunt împotriva stilului de viață pe care Andrew și Tristan l-au ales.

Alături de ei sunt arestate și „îngerii fraților Tate”. Este vorba despre două tinere care i-ar fi ajutat în a pune la punct faptele ilegale de care sunt acuzați. Este vorba despre Luana Radu și Georgiana Naghel.

Ieri, toți cei patru au fost conduși la Curtea de Apel pentru a afla dacă vor ieși din arest. Nu au reușit însă să îi convingă pe procurori.