Ramona Olaru, prezentatoarea emisiunii „Splash! Vedete la apă” și la „Neatza cu Răzvan și Dani”, se află într-o relație de dragoste cu Cătălin Cazacu din luna octombrie a anului trecut. La începutul verii, celebrul motociclist a fost întrebat când o va cere de soție pe Ramona, iar acesta a răspuns:   

„Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji!”, a declarat Cazacu.  

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au pus capăt relației?

Se pare că nu a durat mult și inelul a venit, însă nu a stat mult pe degetul Ramonei. Săptămâna trecută, cei doi au fost plecați într-o vacanță romantică în Grecia. Weekend-ul trecut Cătălin Cazacu a cerut-o în căsătorie pe Ramona, în Mykonos.   

Cei doi au postat fotografii pe conturile lor de socializare, urmate de mesajul „Am spus DA”, sau „Cam așa s-a întâmplat”.    

La numai o săptămână de la logodnă, însă, Ramona Olaru a apărut în story-urile postate pe Instagram fără a purta inelul de logodnă pe deget. De asemenea, toate fotografiile pe care le avea postate împreună cu celebrul motociclist au fost șterse. Și Cătălin Cazacu și-a șters de pe contul de Instagram toate fotografiile cu Ramona Olaru, inclusiv cele de la logodnă.   

EXCLUSIV | Despărțirea momentului în showbiz, la o săptămână de la logodnă! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus „adio!” Instagram

Și-au șters toate pozele în care apăreau împreună

Momentan niciunul dintre cei doi nu au oferit vreo declarație în care să anunțe faptul că s-au despărțit, însă acest lucru este evident, din moment ce au șters toate pozele pe care le aveau împreună.   

Separe că Grecia nu le priește celor doi îndrăgostiți (sau nu). Cei doi au mai avut un conflict în mai, chiar de ziua lui Cazacu. Tot postările din social-media i-a dat de gol, chiar dacă ei nu au recunoscut. Cătălin Cazacu și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu mai mulți prieteni, în Grecia. Tortul i-a fost adus de către un prieten, nu de Ramona Olaru.   

Ce i-a surprins pe urmăritorii acestora a fost faptul că Ramona nu a apărut în peisaj, de ziua iubitului ei. Aceasta a venit în România, unde a postat și un mesaj clar:   

Ramona Olaru: Când ești prost, nu știi că ești prost. E mai greu pentru ceilalți

„Când ești prost nu știi că ești prost! La fel și când ești mort… E mai greu pentru ceilalți…”, a scris Ramona pe InstaStory la vremea respectivă.   

De asemenea, aceasta nu i-a făcut nicio urare iubitului ei.    

Acum, rămâne să vedem ce se va întâmpla în continuare. Cu siguranță postările de pe conturile celor doi vor arăta ce se întâmplă, așa cum s-a mai întâmplat.