Substantial.ro deține imagini în exclusivitate cu Dana Budeanu, într-o vacanță la Monaco. „Femeia verdictelor” a fost surprinsă pe lux și opulență într-un restaurant de pe plajă

Atunci când vine vorba despre Dana Budeanu, ne gândim în mod cert la stil de viață pe lux și opulență. „Femeia verdictelor” a făcut furori în rândul celor de acasă atât prin atitudinea sa, dar și prin stilul ei de viață. Ei bine, vreți să știți unde își petrece timpul în ultima perioadă, diva noastră? La Monaco. Cum și cu cine, aflați imediat în articolul nostru. 

Dana Budeanu, pe lux și opulență la Monaco, alături de partener și cele două fiice

După cum spuneam, ultima perioadă este într-adevăr un lux pentru Dana Budeanu. Creatoarea de modă se află împreună cu iubitul și cele două fetițe ale sale, la Anjuna Plage Eze, în Monaco. Paparazzi Substantial.ro au surprins-o pe aceasta la restaurantul cu pricina, unde se vede clar că diva noastră se bucură de momente inedite.

Dana Budeanu se distrează pe cinste și se bucură de o vacanță fabuloasă. Imaginile obținute exclusiv pentru Substantial.ro arată clar faptul că diva a uitat de griji și se focusează pe plăcerile personale. Sursele noastre au aflat faptul că Dănuța va petrece timp alături de iubitul ei. Unde mai pui că și-a luat și fetele cu ea, pentru a fi tabloul complet de familie.

Dacă până acum și-a petrecut timpul în fața publicului, dând verdicte politice sau criticând dur vedetele pe baza ținutelor vestimentare sau judecând aspru „amețitele și mafioții”, acum, creatoarea de modă a lăsat totul deoparte și a trecut la confort și relaxare.

Dana Budeanu a fost surprinsă ca o adevărată divă în Monaco

O putem surprinde pe aceasta stând la o masă, sub umbrelă, unde se bucură de soare și căldură. Dana Budeanu poartă o pereche de ochelari de soare și se bucură de băuturi răcoritoare. Ce poate fi mai relaxant? Suntem convinși că mulți o invidiază, dar au și de ce. Deși știm sigur că se află alături de iubit și cele două fete, totuși designerul vestimentar nu a apărut deloc împreună cu aceștia.

Exclusiv. Dana Budeanu, pe lux si opulență. Creatoarea de modă se răsfață în Monaco toată vara, alături de iubit. VIDEO
substantial.ro
Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.