În această după-amiază, paparazzi substantial.ro i-au surprins pe Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu la o terasă din zona de nord a capitalei. Fotografiile au fost făcute cu puțin timp în urmă. Se pare că cei doi au renunțat la conflicte. Ba mai mult, au devenit cei mai buni prieteni. 

După cum se vede, dansatorul și fostul mare luptător erau destul de relaxați și părea ce se simt destul de bine unul în compania celuilalt. Semn că între cei doi s-au liniștit apele, iar acum au revenit la pace. Și-au servit masa în liniște și au discutat prietenește, iar acest lucru cu siguranță îi va uimi pe cei care nu știau cum a rămas relația dintre ei după ce au fost eliminați din cadrul show-ului din Dominicană.

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au căzut la pace

După ce s-au „înțepat” de mai multe ori în cadrul emisiunii „Survivor România”, cei doi concurenți se pare că au căzut la pace și au devenit buni prieteni. Cel mai dur episod dintre cei doi a avut loc la eliminarea lui Emil Rengle din reality show. Atunci, dansatorul și-a luat rămas bun de la colegii săi, cu excepția lui Zmărăndescu. Fostul sportiv a refuzat să dea mâna cu acesta. Iar conflictele nu s-au oprit.

După ce s-au întors în țară, foștii concurenți au continuat „războiul”. Mai mult, fostul luptător a mărturisit că Rengle i-ar fi făcut avansuri în timpul competiției. Se pare că aceste lucruri au fost date uitării de către cei doi, iar acum au dezvoltat o relație de amiciție la care nimeni nu se aștepta.

EXCLUSIV. Avem imaginile care aruncă showbizul în aer! Emil Rengle și Zmărădescu, prieteni după participarea la „Survivor România”. Cum au fost surprinși cei doi. FOTO
paparazzi substantial.ro

Ce a declarat Emil Rengle despre Zmărăndescu într-o emisiune

„Eu cred că Zmărăndescu s-a schimbat foarte mult după Survivor, este un copil uriaș, este un super-om. Îl iubesc! Am devenit prieteni. Deci nu există zi în care să nu ne sunăm unul pe celălalt și să ne povestim ce facem.

 Se întâmpla și înainte, dar e clar că acum sunt mai pe val și există tot felul de întrebări cu emisiunea, cu cearta dintre mine și Zmărăndescu, cu telenovela de acolo cu realitatea noastră din junglă. Încerc să le răspund oamenilor, să stau de vorbă cu ei, să le explic că totul este bine. Este cu adevărat un reality-show.”