Eva Măruță are mereu replicile la ea.

Eva Măruță este unul dintre copiii minune ai internetului. Micuța a crescut într-o familie în care educația și accesul la cultură au fost pe primul loc. Dezinvoltă din fire, fiica lui Cătălin Măruță nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Chiar dacă, uneori, adevărul ei este dureros de sincer.

Eva Măruță se numără printre cei mai îndrăgiți copii din online-ul autohton. Fiica Andrei și a lui Cătălin este extrem de naturală, iar acesta a fost unul dintre atuurile cu care a avut priză la public. Micuța nu stă prea mult pe gânduri, iar atunci când vrea să spună ce are pe suflet, nu menajează pe nimeni.

Sinceritatea Evei nu mai este niciun secret în online. Încă de la primele filmări pe care le-a realizat tatăl ei, Eva a ajuns la inimile celor de acasă. Acum, micuța are o întreagă comunitate în online care o urmărește cu foarte mare interes. Deși nu mai are timp să posteze atât de des din cauza școlii, părinții ei o mai filmează, din când în când.

Eva Măruță spune mereu lucrurilor pe nume

În ultimele zile, Cătălin Măruță a stat acasă. Prezentatorul a fost operat de ligamente încrucișate, așa că are nevoie de o perioadă de recuperare. Soțul Andrei nu poate să facă prea mult efort, ceea ce înseamnă că o mare parte a timpului o petrece odihnindu-se sau stând pe canapea.

Prezentatorul nu a uitat nici de fanii lui pe care îi ține mereu la curent cu ceea ce face. Acesta le povestește zilnic cum se mai simte, iar asta pare o deranjează pe Eva. Micuța i-a spus să mai înceteze cu astfel de episoade și să nu se mai repete atât de mult. Chiar dacă era pe picior de plecare către școală, fiica Andrei a ținut neapărat să își corecteze tatăl, spre amuzamentul celor din online.

„Ai gura mare, că vorbești din secundă în secundă. Ai zis asta în fiecare zi. A aflat lumea deja că te-ai operat.”

@catalinmaruta 🤣 @Eva Maruta ♬ sunet original – Catalin Maruta

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.