Eva Măruță nu mai are nevoie de prezentare, căci a intrat la sufletele tuturor datorită aparițiilor sale haioase din social media. Micuța face furori de fiecare dată și își uimește chiar si proprii părinți. Ei bine, recent, Eva a avut o criză de gelozie după ce Cătălin Măruță i-a făcut câteva complimente lui Denise Rifai.

Eva, criză de gelozie din cauza lui Cătălin Măruță

Ei bine, totul s-a întâmplat când cei doi prezentatori s-au întâlnit în trafic, moment în care au avut un schimb rapid de replici. Întregul moment s-a petrecut rapid, căci aceștia s-au întâlnit pur întâmplător în timp ce stăteau la semafor. Chiar dacă Denise s-a declarat fană înfocată a Evei, ba chiar i-a spus că o iubește, micuța nu s-a putut lăsa copleșită, căci cel mai mult a intrigat-o faptul că tatăl ei o complimentase pe prezentatoare.

 

@floryionikapopovi #5pasidebine #goviral #eva ♬ sunet original – Flory

Cătălin Măruță: Ne-am întâlnit în trafic cu frumoasa Denise Rifai!

Denise Rifai: Mă rog, azi nu știu cât de frumoasă sunt! Mă rog, azi nu știu cât de frumoasă sunt.

Cătălin Măruță: Ești superbă!

Denise Rifai: Eu sunt fana Evei. Eva vreau să te văd. Te iubesc mult de tot, iubita mea!

Cătălin Măruță: Ești frumoasă, ești superbă!

Eva: Să te mai aud odată că spui că o fată e superbă.

Cătălin Măruță: Păi chiar e superbă. Dar chiar e superbă. Denise Rifai, prezintă la Kanal D show-ul ala „40 de întrebări”. Și ce, nu e superbă? Zi sincer

Eva: E mai frumoasă decât mama? Nu!

Cătălin Măruță a sunat-o pe Andra după discuția cu Eva

După atacul dur al Evei la adresa lui Cătălin, acesta și-a sunat soția și i-a povestit cele întâmplate. Ei bine, Andra nu a părut să fie deranjată și a atenționat-o pe Eva că știe cât de mult o iubește, însă nu se supără dacă Măruță le mai face complimente și altor femei.