Câți bani încasează Lidia Buble de la Huawei România. Fosta iubită a lui Răzvan Simion își rotunjește considerabil veniturile în perioada pandemiei de coronavirus. Pe lângă activitatea ei artistică, solista apare în reclamele celor de la Huawei, care îi măresc averea considerabil. Se pare că Lidia Buble câștigă câteva mii de euro pentru această promovare.

De mai bine de un an, vedeta promovează telefoanele Huawei. În prezent, Lidia Buble apare în reclamele telefonului Huawei Nova 9, iar recent s-a desfășurat și un concurs cu premii pentru fanii săi. Cei norocoși au fost invitați să ia parte la un atelier video a cărui temă a fost filmarea unui videoclip al Lidiei Buble.

Câți bani încasează Lidia Buble de la Huawei România

Mai mult de atât, pe rețelele de socializare, solista publică des imagini în care promovează telefoane Huawei. ”Sunt îndrăgostită de Huawei Nova 9”, a scris cântăreața în dreptul unui clip.

„Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România noului val. Ne bucurăm tare mult că o avem on-board și suntem siguri că implicarea ei în campania HUAWEI P40 lite va completa perfect imaginea pe care dorim să o pentru cel mai recent smartphone Huawei în rândul tinerilor consumatori, pe care îi vizăm cu acest device. HUAWEI P40 lite este un telefon cu personalitate, la fel și Lidia. De aceea, suntem siguri că acest mix de youth, energie și culoare reflectă cel mai bine noul produs și îl poziționează acolo unde ne dorim.”, declara Sabina Știrb, Head of Communication, Huawei Consumer Business Group.

Sursa: Instagram

Pe lângă aceste sume încasate de la Huawei, Lidia Buble ia bani și de la firma sa. Conform Impact.ro, societatea artistei a înregistrat în 2017 un profit net de 111.441 de lei. La scurt timp, firma ei a început să producă tot mai mult. În ultimul an, societatea a înregistrat un profit net de 198.824 de lei.

Ce alte venituri mai are solista

Alte sume importante îi intră în cont și de pe Youtube, dar și din diverse mici contracte de promovare pe Instagram și Facebook. Pentru doar o postare pe rețelele de socializare, suma încasată poate ajunge chiar și la 2000 de euro.

În urmă cu ceva timp, artista recunoștea că mai participă și la evenimente private, care îi aduc sume frumoase în buzunare. Spre exemplu, doar pentru un singur eveniment, poate încasa 1.500 euro.

În plus, Lidia Buble a acceptat provocarea ”Asia Express” de la Antena 1, unde ar fi cea mai bine plătită concurentă. Pentru doar două zile petrecute pe traseu, Estera, sora cântăreței, primește 800 de euro, în timp ce Lidia Buble încasează 2000 de euro pentru o singură emisiune, potrivit surselor Impact.ro.

”Eu colecționez păpuși, nu am putut să plec fără ea de acasă. Nu pot să plec fără perna mea de acasă. Am zis că fie ce-o fi, pot să dorm și într-un coteț, dar cu perna mea trebuie să fiu lipită”, mărturisea artista înainte să plece în competiție.