În ultima vreme, Emily stă doar prin spitale.

Emily Burghelea nu traversează deloc cea mai liniștită perioadă a vieții ei. De când a devenit mămică, vedeta s-a confruntat cu fel de fel de strări ciudate, ba chiar a ajuns la spital. Blondina a fost examinată de mai mulți medici și se pare că fiecare i-a dat un diagnostic diferit.

De câteva săptămâni, Emily Burghelea se bucură, pentru a doua oară, de rolul de mămică. În ciuda faptului că a mai trecut odată prin situația asta, emoțiile au fost la cote maxime și acum. Cel mic a venit pe lume pe cale naturală și a primit nota 10 la naștere. Din păcate, Emily nu s-a putut bucura prea mult de micuțul ei, iar asta pentru că a ajuns din nou la spital.

Emily Burghelea nu s-a simțit deloc bine și a pus totul pe seama stărilor de după sarcină. Deși a încercat să se calmeze, se pare că nu a mai avut scăpare și a trebuit să meargă la spital. Ajunsă pe mâna specialiștilor, vedeta a primit diagnosticul tipic femeilor care nasc și anume, „febra laptelui”. Dar acesta nu a fost singurul diagnostic primit.

Emily Burghelea a aflat de ce boală suferă. Vedeta a primit mai multe diagnostice greșite
social media

Emily Burghelea, clipe tensionate după sarcină

Emily a primit atât de multe diagnostice, încât nu a mai știut ce să creadă. La un moment dat, aceasta a început să facă naveta între spital și acasă. Abia dacă avea timp să-l hrănească pe cel mic și să facă o mică rezervă de lapte. Zilele astea, cel care i-a calmat pe fanii lui Emily a fost chiar iubitul vedetei.

Andrei, iubitul lui Emily a postat un mesaj prin care le-a spus tuturor că iubita lui se simte mult mai bine. Ceea ce i-a liniștit pe amândoi a fost faptul că, în sfârșit, au primit un diagnosticul corect. Acum, tot ce mai râmâne este ca influencera să se facă bine.

„Normal că ne-au lăsat acasă cu diagnostic: evaluare generală. Deși pe ea o durea și mai, am ajuns acasă și a făcut 39,4 și după paracetamol, o oră, i-a scăzut doar la 38,9. Mergem acum de la spital privat la spital de stat… Măcar a reușit să-l alăpteze pe bebe și să-i facă o rezervă de lapte… În sfârșit, un diagnostic, care este și logic și pentru care avem și tratament… E obosită mititica, a stat toată noaptea la spital”, a scris iubitul lui Emily, pe Instagram.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.