Vedeta a trecut printr-o perioadă critică în ultimele ore

Emily Burghelea a adus pe lume în urmă cu 5 zile cel de al doilea copil. Vedeta a avut parte de o naștere extrem de ușoară. Cu toate acestea, în urmă cu câteva ore, starea ei s-a deteriorat. Fosta asistentă tv a ajuns la urgențe în miez de noapte cu o stare generală îngrijorătoare.

Emily Burghelea a făcut febra laptelui

La nici 24 de ani, Emily Burghelea a devenit mămică pentru a doua oară. Blondina a așteptat cu mari emoții momentul în care și-a ținut pentru prima dată băiețelul în brațe. Emily a avut parte de o naștere extrem de ușoară, pe cale naturală. Medicul care i-a fost alături în timpul nașterii nu a apelat nici la anestezie pentru că totul a decurs extrem de rapid.

Vedeta a ajuns acasă acolo unde fiica ei mai mică de doi ani și-a cunoscut frățiorul.

Social media

Din nefericire, Emily nu s-a putut bucura prea mult de primele momente în familia completă. Asta pentru că a început să se simtă rău. Blondina a avut temperatură mare, frisoane și stări de rău.

Fosta asistentă tv a făcut mari eforturi pentru a-și hrăni bebelușul. Stările de rău s-au accentuat astfel că aceasta a ajuns la spital în miez de noapte. Emily a aflat că are febra laptelui, o afecțiune cu care multe proaspete mămici se confruntă. Din nefericire pentru o astfel de stare nu prea există remedii medicamentoase. Vedeta a primit o injecție cu oxitocină care ajută la detensionarea sânilor angorjați.

Pentru a scăpa de febra laptelui, tânăra mămică a trecut la leacurile băbești. Emily a folosit frunze de varză direct pe sâni și lanolină. Din nefericire, furia laptelui nu trece după câteva ore ci se poate întinde pe o durată de câteva zile.

În toată perioada mămicii i se recomandă să urmeze un regim alimentar. De asemenea masajul sânilor și utilizarea pompei de sân sunt imperios necesare.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.