Emi de la Noaptea Târziu este un romantic incurabil, chiar dacă nu arată asta prea des pe sticlă.

Colegul lui Cuza se iubește de ani buni cu Mădălina, aleasa sufletului său. Și cum a trecut mai bine de un an de când a cerut-o de soție pe blondină, era și timpul să facă pasul următor. 

Emid e la Noaptea Târziu este pregătit să se mute la casa lui. Artistul are o relație superbă alături de iubita lui, medic de profesie. Colegul lui Cuza nu a vorbit despre relația lui până în „Asia Express”, atunci când a decis să facă cel mai important pas de până atunci. Artistul și-a cerut iubita de soție când era în Turcia, iar episodul a emoționat-o la maxim pe Mădălina.

Evident, principalul complice a fost chiar Cuza. Acesta s-a bucurat enorm pentru prietenul lui care îi este mai mult ca un frate. Cuza și Emi se cunosc de când au fost elevii aceluiași liceu în Târgu Jiu. După mai bine de 15 ani de prietenie, cei doi sunt de nedespărțit și se înțeleg ca frații.

Emi de la Noaptea Târziu a anunțat data nunții. Nașii sunt un cuplu celebru din showbiz
Social media

Emi de la Noaptea Târziu de așează la casa lui

În urmă cu mai bine de doi ani, atunci când a cerut-o de soție pe Mădălina, Emi a promis tuturor un singur lucru. Și anume, că după nuntă, următorul pas pe care îl va face sunt copiii. Artistul pare că se ține de cuvânt, iar primul eveniment pe listă este nunta.

Emi și Mădălina își vor uni destinele pe 11 iunie 2023, iar anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a Mădălinei. Tot acolo au fost prezentate și perechiile de nași ale cuplului. Pe lângă doi prieteni din copilărie ai lui Emi, Cosmin Natanticu și Eliza vor fi și ei părinții spirituali ai lui Emi și ai Mădălinei. Aceștia s-au cunoscut în „Asia Express” și au legat o frumoase relație de prietenie.