Bie Adam și mama ei sunt o echipă de temut pe „Drumul Aurului”.

Bie Adam nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cel puțin, nu pentru fanii care îi urmăresc activitatea din online de mai bine de 7 ani. Este una dintre cele mai cunoscute și cele mai de succes vloggerițe, iar acum, a spus „da” celei mai mari provocări din viața ei. Însă, nu înainte de a se informa foarte bine.

Bie Adam este cunoscută în spațiul online ca fiind una dintre cele mai curajoase vloggerițe. În majoritatea vlogurilor pe care le-a postat, tânăra a acceptat unele dintre cele mai dificile provocări din partea fanilor. Însă, se pare că niciuna dintre ele nu a pregătit-o, cu adevărat, pentru ceea ce avea să urmeze. Și anume, „America Express”.

Anul trecut, fără să stea prea mult pe gânduri, vloggerița a spus „da” provocării de a merge cu rucsacul pe „Drumul Aurului.” Pentru această aventură nu putea avea un mai bun partener decât pe mama sa. Cele două se completează de minune, iar acolo unde Bie simte că cedează, mama ei este cea care o încurajează să meargă mai departe.

Cuza, mentorul lui Bie Adam. Ce sfaturi i-a dat înainte de a pleca în „America Express”
Social media

Bie Adam s-a bucurat din plin de experiența „America Express”

Bie Adam este extrem de rațională, așa că, înainte de a pleca în „America Express”, a cerut sfaturi în stânga și-n dreapta. Așa cum era de așteptat, părerile au fost împărțite. Și cum singurul care venea din aceeași zonă ca și ea a fost Cuza, a decis să asculte de sfaturile primite de la el.

„Cuza mi-a dat câteva tips & tricks, dar toate greșite. Mi-a zis că o să am nevoie de psihilog, că o să-mi ia 5-6 luni să mă acomodez înapoi.”

În prima etapă, Bie Adam și mama sa au intrat la Cursa pentru ultima șansă. Lupta a fost una extrem de strânsă, iar adversarii lor au fost frații Gavril și Bruja cu Pufeh. Din fericire, fetele s-au descurcat de minune și au scăpat de eliminare, ajungând la Irina pe primul loc.

Deși s-au salvat, aceea a fost o experiență care le-a „călit”. În acel moment, au știut că nu mai vor să treacă prin asta niciodată.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.