Cu toate că este o țară mică din punct de vedere al suprafeței, în Elveția sunt locuri superbe de vizitat. Cel mai probabil, atunci când auzi de această țară te gândești la ciocolata elvețiană, la brânza și la ceasurile elvețiene. Acestea sunt doar câteva lucruri cunoscute despre Elveția. Însă, acest stat fără ieșire la mare este un paradis pentru oricine este în căutarea unui peisaj cu adevărat pitoresc.

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Elveția

În ciuda faptului că este o țară de mici dimensiuni, are o mulțime de zone fabuloase. De la vârfuri muntoase uluitoare până la lacuri de culoare turcoaz. Deține un peisaj rural presărat cu povești străvechi și poate oferi oricărui turist o vacanță de vis.

Orașul Zurich este cel mai mare din Elveția și se află situat chiar pe marginea lacului Zurich. Puteți face drumeții sau ciclism în jurul perimetrului lacului pentru a face exerciții fizice, puteți închiria o barcă și puteți merge pe apă sau puteți verifica unele dintre plajele create artificial. De asemenea, aveți ocazia de a vedea biserici istorice, muzee de talie mondială și arhitectură renumită.

Dacă ajungeți în Elveția, nu trebuie să ratați Capitala, respectiv Berna. Este un oraș medieval pitoresc, care are în spate o istorie de secole. Aici puteți vedea un turn cu ceas cu păpuși în mișcare. Mai include o catedrală gotică care se ridică din orașul vechi și primăria acesteia.

Elveția deține unele dintre cele mai impresionante peisaje din lume. Iată care sunt destinațiile preferate de turiști
New Travel

Imposibil de ratat, Lausanne

Chiar pe malul lacului Geneva, cu priveliști atât spre Alpii elvețieni, cât și la Alpii francezi, se află orașul Lausanne. Orașul este împărțit în districte, iar cartierul Cité este de departe cel mai important pentru călători. În Cité, puteți explora ceea ce odată a fost cunoscut sub numele de Orașul Vechi și puteți explora o parte din arhitectură, care include totul, de la catedrale la castele.

În cazul în care aveți timp doar să explorați o singură atracție din acest oraș, mergeți neapărat la Palais de Rumine. Clădirea este în stil renascentist italian și găzduiește cinci muzee diferite. Asta face ca locul să devină perfect pentru a învăța despre artă, cultură și istoria locală.