Eliminare Survivor România. S-a terminat o noua etapă din Survivor Romania, iar strategiile și-au spus cuvântul! Ghiță Balmuș a părăsit competitia, ajungand la votul publicului alaturi de Cezar și Iancu. Ghiță a fost propus spre eliminare de Emanuel, concurentul care a castigat imunitatea și dreptul la vot. Iancu a fost trimis în fața publicului de 3 faimosi, iar Cezar de către războinicii rămași.

Surpriza serii a fost Emy Alupei, care și-a anulat votul, propunandu-o spre eliminare pe colega ei, Elena. Gestul a fost văzut drept o trădare de ceilalti membri ai echipei. Faimosii se înțeleseră să îl voteze toți pe Iancu Sterp, insă Emy, îndrăgostita nu a urmat planul. Mai mult decat atat, razboinicii au atras-o pe tanara intr-o strategie bine gândita. Profitand de atractia pe care o simte Emy fata de Iancu, au convins-o pe tanara sa dea un vot nul.

Eliminare Survivor România. Cu toate acestea, votul lui Emy nu a avut o pondere mare în economia concursului. Dacă Emy l-ar fi votat pe Iancu, Cezar nu ar mai fi intrat la votul publicului. Bătălia s-ar fi dus între Ghiță și Iancu, iar rezultatul ar fi fost acelasi: Ghiță eliminat din competiție! Ghita Balmus, cel mai controversat concurent de la Survivor i-a acuzat pe razboinici că nu joacă cinstit. Tanarul spune ca Iancu a profitat de sentimentele faimoasei pentru a ramane în joc.

„Cand pretinzi ca ai iubita acasa pe care o iubesti, dar faci strategie aici cu alta, ca e naiva si te place esti un om de doi bani”, a spus Ghita, în timp ce îl vota pe Iancu spre Eliminare Survivor România.

„Am fost prinsa la mijloc. Sper sa nu fac ceva gresit. Imi cer iertare”, a spus Emy, în timp ce o vota pe Elena, din dragoste pentru Iancu.

Emy Alupei îndrăgostită de Iancu

Faimoasa le-a dezvăluit colegelor de competiție că este îndrăgostită de Iancu. Mai mult decat atat, tanara a sustinut ca sufera atunci cand razboinicul nu ii da atentie. Lucrurile sunt complicate pentru Iancu, pe care îl așteapta acasa o iubita, Denisa. Chiar daca are relatie acasa, Iancu nu a ezitat sa se foloseasca de simpatia pe care i-o poarta Emy, asta si la indemnul colegilor lui. Chiar și în timpul consiliului de eliminare, fratele lui Culita Sterp și-a facut semne cu faimoasa pentru a fi sigur ca aceasta isi va respecta intelegerea.