Emy Alupei s-a apropiat vizibil în ultima vreme de Iancu Sterp. Chiar dacă fac parte din tabere diferite la Survivor România, acest lucru nu pare să o deranjeze pe faimoasă.

Lui Emy Alupei i s-au aprins călcâiele după Iancu Sterp la Survivor România; dar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. În ultima vreme, Iancu nu i-a mai dat atât de multă atenție ca înainte, iar faimoasa este extrem de supărată. În ultima ediție a emisiunii, Emy a vorbit cu colegele ei despre acest subiect și a fost mai sinceră ca niciodată.

De ce este supărată Emy?

Emy nu a mai suportat să țină în ea toate sentimentele pentru Iancu și s-a descărcat în fața colegelor sale. Se pare că Iancu nu îi mai dă aceeși atenție pe care i-o dădea la început, iar Emy este foarte supărată. Mai ales că între timp a început să simtă ceva pentru el, dar asta o știe chiar și el. Cu toate că în trecut între cei doi au avut loc schimburi dure de replici; acum se pare că s-a schimbat totul.

Emy a început să țină la Iancu, dar el are acasă o iubită, la care ține și la care așteaptă să se întorcă. Poate că dacă Denisa nu ar fi existat în viața concurentului, Emy ar fi avut o șansă. Războinucul a acuzat-o la un moment dat de falsitate În acel moment, cearta lor a fost pusă imediat pe seama unor sentimente din partea cântăreței. Dar se pare că Iancu nu împărtășește aceleași sentimente pentru ea.

„Se comportă așa ciudat cu mine și a venit la mine, m-a întrebat ce am și i-am zis că nimic și mi-a zis că lasă că nu e nimic. Și am zis că nu are nicio legătură jocul. E legat de tine. Mi-a răspuns așa: „Nu mă mai interesează oricum nimic legat de tine, dacă nu are legătură cu jocul.”, le-a spus Emy colegelor sale.

„Da, dar e nasol când nu e reciproc. Te comporți frumos cu mine și după aia nu îmi mai zici nimic.”, a mai spus faimoasa.

Share.