Ultima ediție a emisiunii „Survivor România” a adus o eliminare neașteptată. Deși s-a descurcat foarte bine până acum și mulți o vedeau jucând marea finală, Ștefania Ștefan a părăsit competiția din Dominicană. Cu ochii îi lacrimi, tânăra și-a luat rămas bun de colegii săi și le-a urat succes în continuare.

„Survivor România” a intrat pe ultima sută de metrii, iar până la marea finală mai sunt doar câțiva pași. Concurenții au intrat în jocurile individuale, iar după prima confruntare de acest tip a avut loc și prima eliminare. Cea care a părăsit competiția a fost Ștefania Ștefan. Aceasta a intrat în cursa de eliminare alături de Elena Chiriac și Ionuț Popa, adunând în final cele mai puține voturi.

Deși avea, potrivit clasamentului, cel mai mare procentaj de eficacitate, Ștefania a fost eliminată. Cu ochii în lacrimi tânăra a părăsit competiția și s-a arătat dezamăgită că nu va juca în marea finală.

„Cum am spus mereu, totul ne este scris în cărți. Poate atâta a fost învățătura mea pentru mine în această competiție. Am învățat multe lucruri, m-au schimbat multe lucruri, în bine, lipsa hranei, greul pe care l-au dus aici, zilele, lunile, am tras tare în fiecare zi aici, m-am luptat psihic, fizic, am dat tot ce am putut, sunt mândră de parcursul meu aici. Am reușit mereu să ajut echipa, am ajutat cu strategii, cu încredere, cu ștafete, cu tot. Îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi.”, a spus Ștefania Ștefan, după aflarea rezultatului.

Eliminare neașteptată la „Survivor România”! Toată lume o vedea în marea finală, însă a plecat acasă. Ștefania Ștefan, primele declarații după ce a părăsit competiția
Instagram

„Survivor România”: Au început jocurile individule

Dinamica jocului de la „Suvivor România” s-a schimbat. Echipele s-au dizolvat și s-a dat drumul la jocurile individuale. În competiția au mai rămas șapte concurenți: Blaze, Alex Nedelcu, Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Alex Delea, Ionuț Popa și Oana Ciocan, iar aceștia trebuie să lupe pe cont propriu.

Din această săptămână, în fiecare ediție va exista câte un concurent eliminat. Cei șapte rămași se luptă pentru imunitate, pe care o va primi doar cel care reușește să scoată cel mai bun timp. Apoi, în cadrul consiliului cel care deține imunitatea va face o propunere sper eliminare, iar restul colegilor vor oferi și ei un nume. La final de zi, în urma voturilor publicului, cineva o să fie eliminat.