De câteva zile, Elena Chiriac s-a întors din jungla din Dominicană și a revenit la viața ei. Bucuroasă după rezultatele obținute, tânăra a avut un șoc atunci când a văzut valul de hate pe care l-a primit. Aceasta a pus mâna pe telefon și a citit toate mesajele, descoperind cu stupoare că mult lume o urăște. Cum a reacționat Elena Chiriac?

Elena Chiriac a fost concurenta care a rezistat cel mai mult în competiția „Survivor România”. Aceasta a jucat finala cu Alex Delea și a fost mulțumită de susținerea pe care publicul i-a arătat-o. Cu toate acestea, imediat ce s-a întors la viața reală a descoperit că există și foarte mulți oameni care nu au rezonat cu ea și care o condamnă destul de mult.

„A fost foarte greu să supraviețuiesc acolo. Eu cred că sunt o luptătoare. Eu am întrebat-o pe mama de ce sunt urâtă de multă lume. Ea mi-a zis că am fost dură în emisiune și poate că nu toată lumea este de acord cu asta. Mama mea e mereu sinceră cu mine. Tot ce am simțit am spus, poate asta a deranjat pe multă lume.

Nu trebuia să mă uit la mesaje. Tot oamenii m-au dus până în finală, chiar dacă au fost și hateri. S-a spus inclusiv că tatăl meu nu lucrează la Pro TV. Tatăl meu nu lucrează la Pro TV, a lucrat în presa sportivă mult timp, până recent. Sunt sinceră până la final.”, a declarat Elena Chiriac, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Elena Chirac, afectată de valul de hate de după „Survivor”! Tânăra nu înțelege de ce oamenii o urăsc Instagram

„Îmi pare rău că am jignit”

Elena a înțeles în cele din urmă cu uneori a reacționat mult prea dur, fiind prea incisivă și aruncând cuvinte grele. Așa că Faimoasa a ținut să își ceară scuze, mai ales pentru reacția pe care a avut-o în ceea ce îl privește pe Marian Drăgulescu. Cei doi au avut un conflict mare și au fost aduse multe jigniri.

,,Marian Drăgulescu, au fost momente când au existat tensiuni între noi, între mine și băieți. Marian are niște performanțe sportive deosebite pentru țara asta. Eu ce am spus, m-am raportat direct la competiție. Am avut discuții, mi-au scăpat cuvinte dure, urâte pentru care mi-am cerut scuze. Îmi pare rău că am jignit, dar până la urmă asta face jungla din oameni”, a mai declarat Elena Chiriac.