Cleopatra Stratan a spus cel mai important „da” din viața ei în ziua în care a împlini 18 ani.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au toate motivele din lume să fie fericiți. Cei doi tocmai ce au trecut de primul lor an de căsnicie. Cuplul se înțelege de minune și, la cum evoluează lucrurile între ei, sigur vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Cei doi s-au cunoscut cu câțiva ani în urmă și au avut nevoie de ceva timp pentru a-și da seama că sunt suflete pereche. Edward a colaborat cu fiica lui Pavel Stratan pentru câteva piese, asta înainte de a-și face curaj să o ceară de soție.

Cleopatra și Edward au avut suficient curaj, astfel încât să se mute împreună. Cei doi s-au gândit foarte bine înainte de a face acest pas și se pare că au fost pregătiți pentru tot. În tot acest demers, cuplul a avut aproape familiile, care i-au susținut și le-au dat cele mai bune sfaturi.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, un an de căsnicie. Declarațiile romantice pe care și le-au făcut cei doi soți
Facebook

Cleopatra l-a cunoscut pe Edward prin intermediul lui Pavel Stratan

Artiștii se înțeleg de minune și au recunoscut că nu se ceartă deloc. În cel mai rău, au opinii diferite care se rezolvă imediat după câteva discuții mature. Rezonând atât de bine, nu este de mirare că mariajul lor este din ce în ce mai solid. Ieri, cei doi au împlinit un an de când sunt o familie cu acte-n regulă. Momentul a fost unul special, cuplul sărbătorind alături de cei din online.

Edward s-a asigurat că îi transmite soției sale cele mai frumoase și sincere gânduri și pe Instagram. Cei doi au postat imagini din ziua nunți, spre nostalgia tuturor. Apoi, pe seară, artistul a decis să o surprindă pe Cleopatra cu o ieșire romantică. Cuplul a fost copleșit de mesaje și de felicitări din partea fanilor, iar noi nu le putem ura decât câț mai mulți ani fericiți împreună!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.