Cleopatra Stratan a făcut dezvăluiri despre momentele tensionate dintre ea și soțul său, Edward Sanda.

În luna august a anului trecut, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele. Acum, la un an distanță de când și-au jurat iubire veșnică, Cleopatra dezvăluie cum gestionează relațiile tensionate din cuplu.

Artista dezvăluie faptul că în căsnicia sa cu Edward Sanda nu se pune problema certurilor. Cei doi știu exact cum să gestioneze situațiile mai tensionate. Niciodată nu ajung să strige unul la celălalt și nici să își arunce cuvinte grele. Atât Edward, cât și Cleopatra, discută calm până reușesc să ajungă la un numitor comun.

„Nu rezolvăm nimic..”

@diana.blogger

#foryoupage #foryou #bucuresti #dianablogger #chisinaumoldova #romania #cleopatrastratan

♬ sunet original – Fan Page Tv Shows

„Noi suntem doi oameni extrem de calmi în momente tensionate. Nu ne certăm niciodată, asta este clar. Știm că nu rezolvăm nimic. Atunci când apare o problemă, oricât de mare sau de mică ar fi, ne așezăm și nu ne ridicăm de acolo până nu o rezolvăm.” a declarat Cleopatra Stratan în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinții unei fetițe. Cu toate acestea, cei doi nu se grăbesc în acest sens, căci, sunt de părere că trebuie să mai copilărească puțin. Primordial pentru aceștia este să-și pună la punct toate lucrurile din viața lor până ca familia să se mărească.

„Deocamdată mai așteptăm până să devenim părinți. Nu ne grăbim, dorim să mai copilărim noi. După aceea, vedem. Să ne punem la punct cu casa, cu amănuntele…(..) Ne dorim fetiță, dar, dacă o să fie băiat, probabil vom fi la fel de fericiți. Sănătos să fie a spus Cleopatra Stratan într-un interviu acordat pentru Viva

Înainte de a se căsători cu Edward Sanda, Cleopatra Stratan a primit un sfat prețios din partea tatălui său, Pavel Stratan.

„Tatăl meu ne-a dat cel mai important sfat pe care îl poate da un tată copiilor lui. Și anume să facem totul împreună. Iar grijile și problemele să treacă pe lângă noi, nu prin noi!” a dezvăluit în trecut Cleopatra Stratan

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.