Vești proaste pentru fanii lui Demi Lovato. Toți credeau că vedeta și-a găsit în sfârșit fericirea în brațele unui bărbat lângă care o să stea toată viața, însă lucrurile nu mai stau chiar așa. La doar două luni după ce și-au anunțat logodna, cei doi s-au despărțit.

Din păcate, prea multe despre această despărțire nu știm. Demi Lovato și fostul său logodnic, Max, au fost destul de discreți legat de acest subiect. Oficial, cei doi s-au separat din cauză că își doreau să se concentreze mai mult pe carieră.

„A fost o decizie greu de luat, dar Demi și Max au decks să meargă pe drumuri separate pentru a se concentra fiecare pe cariera sa. Încă își poartă respect și iubire unul celuilalt și o să prețuiască mereu momentele petrecute împreună.”, a declarat o sursă apropiată acestora. a declarat pentru stiri24.biz

Anunțul că Demi nu mai este logodită vine la puțin timp după ce prietenii săi și-ai făcut publice părerile despre Max. Mulți dintre apropiații vedetei nu aveau încredere în intențiile lui.

Zvonurile despre această separare au apărut încă de săptămânile trecute. Fanii și-au pus un semn de întrebare mai ales în momentul în care Dallas Lovato, sora lui Demi și prietenul său cel mai bun, Matthew Scott Montgomery au încetat să-l mai urmărească pe Max pe Instagram.

Pe cât de fericiți și încântați să-și împărtășească logodna, pe atât de tăcuți sunt Demi Lovato și Max acum

Cei doi au preferat să nu facă niciun comentariul legat de despărțirea lor. Se comportă în fața fanilor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, păstrându-și activitatea lor normală online.

Povestea lor de dragoste a început în mod neașteptat în luna Martie a acestui an. Și-au petrecut lunile de distanțare socială împreună, apoi totul a culminat cu marele anunț. În urmă cu doar două luni, Demi Lovato și Max erau logodiți. Totuși, pentru ei lucrurile nu au avut un final fericit.