Demi Lovato este mai îndrăgostită ca niciodată. Frumoasa cântăreața are o relație de mai bine de jumătate de an, iar lucrurile decurg minunat între ea și partenerul său. Iată cum este răsfățată vedeta de către partenerul său.

Demi Lovato și iubitul său, Max Enrich sunt plini de surprize. Cu toate că nu sunt de mult timp împreună, cei doi au decis deja că vor să-și petreacă restul vieții unul alături se celălalt. Tocmai ce s-au logodit, semn clar că relația lor evoluează într-un ritm foarte alert. Fiind doi adulți responsabili, este clar că amândoi și-au asumat relația și responsabilitățile care au venit o dată cu ea încă de la început.

Relația dintre ei a început în luna Martie a acestui an, iar fanii lui Demi au fost foarte încântați că vedeta a acordat iubirii încă o șansă. Inițial au încercat să țină totul secret, însă nu au putut să se ascundă prea mult timp. Până la urmă au fost nevoiți să-și recunoască legătura, pe care chiar Demi a descris-o ca fiind una foarte “specială”.

Demi și Max și-au serbat de curând aniversarea de jumătate de an. Cântăreața a fost răsfățată de către iubitul său cu un gest foarte romantic.
Max i-a cântat lui Demi o romanță, “Best Part”, care aparține interpretului Daniel Caesar.

Bineînțeles, artista a fost foarte încântată și emoționată de gestul său plin de iubire. A ținut să împărtășească cu fanii săi de pe Instagram acest moment, mulțumindu-i logodnicului său pentru melodie.

“Aniversare de 6 luni fericită iubitului meu, cel mai bun tată pe care acești cățeluși l-ar fi putut avea vreodată. Te iubesc PESTE MĂSURĂ. Mulțumesc că îmi faci viața mult mai frumoasă[email protected] te iubesc iubitule”, a scris vedeta la povestea sa de pe Instagram.