Anamaria Prodan are ce piesă să pună pe repeat de acum încolo.

Fără doar și poate, Anamaria Prodan este o sursă de inspirație pentru toate generațiile. Impresara este un exemplu de ambiție și determinare, iar asta i-a motivat pe mulți să reușească în viață. Pentru a demonstra cât de mult o apreciază ca om și ca femeie de afaceri, o artistă de la noi i-a compus o piesă. 

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de nicio introducere. Vedeta este pe „sticlă” încă de mică și își merită din plin locul în care este acum. Sexy impresara a reușit să se impună într-o lume a bărbaților și a demonstrat cât de puternică este. Tocmai de aceea, caracterul ei a inspirat multă lume, inclusiv pe Emy Alupei.

Emy este o voce foarte puternică pentru noua generație. Artista, la fel ca și Anamaria Prodan, s-a lovit de fel de fel de pierdici până a ajuns în punctul de azi. Acum, că are reușit tot ce și-a propus, Emy a devenit mai vocală ca niciodată și a decis să vorbească cu subiect și predicat despre asta în piesele sale.

După Dani Mocanu, o altă artistă i-a compus piesă Aneimaria Prodan. Melodia a ajuns și la urechile impresarei
social media

Anamaria Prodan, sursă de inspirație

Recent, artista a intrat în studioul de înregistrări și i-a dedicat o piesă nimeni altcuiva decât Aneimaria Prodan. Emy și-a pus sentimentele pe foaie, iar rezultatul este unul uimitor. Și nu o spunem noi, ci chiar sexy impresara. Noua piesă a lui Emy a ajuns și la urechile Aneimaria. Vedeta a ascultat-o cu mare atenție, iar pe fața ei se poate citi faptul că este foarte încântată de ce aude.

Nu este pentru prima dată când un artist compune piese despre Anamaria Prodan. În urmă cu câteva luni, Dani Mocanu a făcut același lucru. Ba mai mult, la vremea respectivă, manelistul nu se ferea să își declare iubirea față de vedetă în mod public. Din păcate, reacția Aneimaria Prodan nu a fost întocmai cum se aștepta Mocanu.

@emyalupei WOW🔥 #fyp #anamariaprodan @anamariaprodan17 ♬ original sound – emyalupei

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.