Impresara a făcut mărturisiri despre una dintre cele mai dificile perioade ale vieții

Anamaria Prodan  este considerată una dintre cele mai puternice femei din lumea mondenă. Totuși, dincolo de acest scut se pare ca vedeta a fost extrem de afectată de scandalul divorțului, dar și de trădarea lui Reghe.

Anamaria Prodan a aruncat cuvinte grele legate de relația actuală a tehnicianului

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste impresionantă. Cei doi au avut o căsnicie spre care toată lumea arăta cu admirație. Din nefericire, la un moment dat, totul a început să se destrame. Vedeta a fost înșelată de tehnician cu Corina Caciuc. Contexul nu s-a rezumat la o simplă aventură ci a condus spre altă direcție. Laurențiu Reghecampf are astă un copil alături de fosta amantă.

Deși susține că nu mai vrea să își amintească trecutul, Anamaria Prodan continuă să comenteze pe marginea acestui subiect.

Sursa: Social media

Este convinsă că Reghecampf se întoarce la ea

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a dezvăluit ce părere are despre viitorul relației lui Reghe cu Corina. Impresara este convinsă că aceasta nu va avea un viitor strălucit. Unul dintre motivele care ar duce la un astfel de deznodământ ar fi diferența de vârstă dintre cei doi De altfel, vedeta crede că tehnicianul se va întoarce la familia pe care a părăsit-o.

Câți ani are Reghecampf ? 48. Ce să facă cu una de 29? Ce sa facă peste doi ani când stă cu plosca. Doamna ce o să facă? O să-i schimbe plosca? Nu. O să-i dea viteză pe stradă și o să îl vedeție pe la ușă pe la mine. „, a declarat vedeta.

Chiar dacă este convinsă că Laurențiu Reghecampf se va întoarce la ea, Anamaria susține că nu va mai fi cale de întors.

Cine se mai uită vreodată la el? Copiii. Toată viața îi învăț chiat și în situația asta….prost, tâmpit, nebun, e tatăl vostru”, a adăugat aceasta.

A avut o victorie în instanță împotriva fostului partener

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se războiesc în instanță pe avere. Recent, vedeta a avut un triumf împotriva acestuia. Mai exact, instanța a stabilit ce pensie alimentară trebuie să plătească acesta. Mai exact, Reghe va trebui să aloce 1/6 din veniturile pe care le încasează.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.