Adda nu s-a ferit să sublinieze faptul că trenurile de la noi din țară arată la fel cum le știa ea de acum 12 ani.

Adda nu este genul de artist care să fie extrem de pretențios sau să uite de unde a plecat. Vedeta este cu picioarele pe pâmânt, însă atunci când ceva o dezgustă, o spune fără menajamente. Este și cazul CFR-ului, care a dezamăgit-o enorm pe artistă.

Adda are una dintre cele mai aglomerate perioade. În urmă cu câteva luni, aceasta anunța că se va retrage din lumina reflectoarelor pentru ceva timp. Soția lui Cătălin Rizea se luptă cu boala Lyme și a simțit nevoia unei pauze de la tot ce înseamnă viața mondenă. Din fericire, decizia ei nu a ținut-o prea mult.

Adda a ajuns la concluzia că, oricât de greu i-ar fi, cea mai mare parte din energie o ia de la fanii ei. Astfel, artista a urcat pe scenă mai încrezătoare ca niciodată că totul va fi bine. Și a avut dreptate. Instinctul ei nu a înșelat-o deloc, iar acum se conectează cu mii de fani care vin în fața scenei pentru ea.

De când s-a deschis sezonul concertelor, Adda străbate țara în lung și-n lat pentru a-și onora promisiunile. De obicei, artista se deplasează dintr-un punct în altul cu duba de concerte. De data asta, din cauza oboselii, artista l-a luat pe Cătălin și au decis să meargă cu trenul.

https://substantial.ro/adda-data-la-o-parte-dupa-asia-express-artista-a-pierdut-multe-colaborari-din-cauza-comportamentului-din-timpul-competitiei/
Facebook

Adda nu va mai călători prea curând cu trenul

Adda a recunoscut că nu a mai mers cu trenul de 12 ani, însă avea alte așteptări. Dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât condițiile au rămas aceleiași. Adda a constat cu stupoare că nu a descoperit nicio îmbunătățire, iar asta a făcut-o să posteze un mesaj destul de sincer și de dur pe Instagram.

„Mă simt ca în „Asia Express”, varianta românească. La noapte trebuie să ne întoarcem în București, dar cu duba.❤️ să trăiești duba! Nu mai zic nimic de rău niciodată despre tine. Promit! Și nu-s vreo fițoasă.

Chiar nu sunt. Dar nu am fost de 12 ani cu trenul și constat că nu s-a schimbat nimic. 🤷‍♀️ Mă uitam acum la Cătă și râdeam prin măști că efectiv ziua de azi e un banc”, a spus artista.

După ce a văzut în condiții se călătorește cu trenul, Adda și-a făcut o promisiune pe care a jurat solemn că o va respecta. De acum încolo, va folosi doar duba de concerte și nu se va mai plânge niciodată de condițiile din ea.

 

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.