Dorian Popa este unul dintre cei mai transparenți vloggeri de la noi. „Hâtz Johnule” nu are deloc secrete față de urmăritorii lui și nu se ferește să se afișeze în toate ipostazele în online. Fără niciun fel de filtru, azi, de dimineață, Dorian a apărut cu branula în mână, alături de iubita lui.

Dorian Popa este recunoscut pentru atenția pe care o acordă corpului său. Vloggerul are un program foarte încărcat, dar nu se abate niciodată de la principiile sale. Pe această listă se află și mersul la sală, iar atunci când nu are timp, Dorian își aportul de vitamine din alte surse.

În această dimineață, vloggerul a apelat la o perfuzie cu multe vitamine pe care o numește „cocktail”. Acest obicei sănătos l-a împrumutat și iubita lui. Babs s-a așezat lângă iubitul ei și a stat cuminte până s-a terminat doza. Cei doi apelează la această metodă de mai mult timp și recunosc că se simt foarte bine.

„Când e bine, e bine și ne ține. E mingea mea anti-stres și branula. Am cablat-o și pe Babs la niște hidratare. Așa cum ai grijă de corpul tău, așa îl ai”, a spus Dorian Popa pe urmăritorilor de pe Instagram.

Dorian Popa și iubita lui, Babs, cu perfuzia în mână la prima oră a dimineții. Ce au pățit cei doi îndrăgostiți
Instagram

Dorian Popa, „dator” în Paris

Recent, Dorian Popa a mers în Franța, special pentru a filma un vlog pentru toți fanii serialului „Emily in Paris”. Vloggerul a bifat toate locațiie unde s-a filmat serialul de pe Netflix, dar pe una dintre ele sigur nu o va uita prea curând. Dorian s-a așezat la masă și a comandat cele mai alese preparate.

Deși suma nu a fost deloc una mare, mirarea lui Dorian a apărut abia când a aflat că nu poate să plătească. Vloggerul a făcut consumație de 65 de euro, doar că restaurantul accepta plata cu cardul fizic. Popa a vrut să folosească Apple Pay, dar cum nu a putut face asta, s-a văzut nevoit să îi lase lanțul de aur amanet.