Dorian Popa este unul dintrei cei mai apreciați artiști din România.

Urmărit de milioane de internauți, actorul se bucură de un succes răsunător. Un mare “boom” în viața sa, a venit odată cu vorba “Hâtz Johnule” pe care Dorian a inventat-o. Invitat la podcast-ul moderat de Radu Țibulcă, actorul a dezvăluit cum a venit cu această idee.

De unde vine

@andreeatdss#foryoupage #fypシ #fy #fyp #foryou #romania #tiktokromania #hagi #dorianpopa #pariucuviata #podcast #radutibulca #hatz #hatzjhonule♬ sunet original – Andreea 🍨

De asemenea, Dorian Popa a vorbit în cadrul podcast-ului și despre Cheluțu, câinele său. Artistul a mărturisit că este un mare iubitor de animale și preferă să adopte, decât să cumpere.

“Nu am făcut din achiziția și adopția lui un scop. Eu sunt un mare iubitor de animale. Nu fac din achiziția sufletului un scop. (…) În ceea ce-l privește pe Cheluțu, cred că a avut o stea în frunte. (…)Am ajuns să-l iau la concerte ca să nu mai ajung să justific absența lui Cheluțu. Copiii, peste tot unde merg, ‘de ce nu-i Cheluțu’?

Când îi mai văd cum se întristează mă bufnește râsul. (…)Deși îmi doream să-mi cumpăr un Cane Corso, eu când am văzut cățelul ăsta, starea în care era (n.r. Cheluțu), am zis că nu se poate să rămână aici.

Trebuie să facem ceva să-i fie bine. Când mă uit la el are față de superstar. (…) E un cățel care a produs 200.000 de euro, fără niciun gând. Pur și simplu s-a întâmplat.”,a explicat Dorian Popa în cadrul podcast-ului.

Actorul a mai mărturisit și de ce încă nu vrea un copil. Momentan, Dorian Popa nu se simte pregătit să devină tătic, dar nici nu ar avea timp.

“M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid, iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer, pentru că asta îmi doresc. Sinceritate de la mine, este că încă nu mă simt pregătit.”, a mărturisit Dorian Popa.