Nu mai este niciun secret faptul că Dorian Popa are milioane de fani. Mulți dintre cei care îl urmăresc sunt elevi, așa că balurile sunt ocazia perfectă pentru a-și întâlni idolul. După cea mai recentă experiență, Dorian sigur se va gândi de două ori înainte de a face acest pas.

Dorian Popa a avut agenda plină tot anul. Atunci când nu a fost pe șantier ocupat cu Hâtz Residence, artistul a fost pe scenă. Dorian dă tot ce poate în fața fanilor, iar atunci când apare pe scenă, mulțimea este în delir. Deși nu mai este vară, se pare că vloggerul nu duce lipsă nici acum de evenimente.

Așa cum era de așteptat, acesta a început să meargă la balurile de boboci. Fiind sezonul unor astfel de evenimente, Dorian Popa a îmbinat utilul cu plăcutul. Artistul îi încântă pe fani și își rotunjește și conturile. Sau, cel puțin așa spera el la ultimul eveniment.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Dorian Popa, probleme la un bal al bobocilor. Cum a rămas „domnul Hâtz” fără bani social media

Dorian Popa a luat țeapă de la niște puștani

Echipa care se ocupă de el a preluat un bal de boboci, dar nici nu își imagina ce avea să se întâmple. Dorian a  mers la bal, a cântat, însă după aceea a primit un apel telefonic. Cei din organizare l-au anunțat că s-a defectat o parte din aparatură chiar în timpului concertului său. Artistul a explicat că nu are nimic de-a face cu asta și a mers mai departe.

La mai bine de o lună de la acel eveniment, „domnul Hâtz” a primit un apel din partea echipei, iar veștile nu au fost tocmai bune. Aceștia l-au informat pe artist că o parte din factură nu a fost încasată. Motivul?! Cei din organizarea trebuiau să deconteze cei 800 de lei pentru reparația respectivă. Dorian Popa a rămas cu un gust amar după această experiență și a simți nevoia să o discute și cu fanii lui.