Dorian Popa a ajuns la concluzia că în industrie își poate numără prietenii pe degetele de la o mână.

Lumea mondenă este mică, iar rivalitățile sunt multe la număr. Dorian Popa a aflat asta pe pielea lui cu ceva timp în urmă. Deși a încercat să stea departe de conflicte, artistul s-a trezit cu vorbe dure la adresa lui. Deși nu a ripostat niciodată, vloggerul nu a depășit acele momente.

Dorian Popa are o carieră de succes pentru care a sacrificat multe. Popularitatea lui a devenit, la un moment dat, deranjantă pentru alți colegi de-ai săi. Și cum vloggerul stă deoparte de tot ce înseamnă conflict și scandal, cei care au vrut să-i facă rău au găsit calea „artistică”.

Dorian este mereu cu zâmbetul pe buze și preferă să nu vorbească despre părțile negative ale vieții. Acesta a învățat că oamenii vin și pleacă, important e ce amprentă lasă în viața lui. Pacifist de fel, „domnul Hâtz” nu s-a certat niciodată cu nimeni, chiar dacă, poate, ar fi avut motive.

Recent, Dorian Popa a deschis Cutia Pandorei și a vorbit despre trei persoane din showbiz care l-au rănit foarte tare, deși nu ar fi meritat. Este vorba despre Alex Velea, Antonia și Lino Golden. Nu a precizat dacă totul s-a întâmplat când cei trei erau prieteni, însă, cert este că artistul a rămas dezamăgit de ei.

Dorian Popa, război cu Alex Velea și Antonia. „Am fost jignit, deși nu am făcut nimic rău în direcția acestor oameni”
social media

Dorian Popa a vorbit prima dată despre asta

Dorian Popa a povestit cum, din senin, s-a trezit atacat și jignit prin intermediul unei piese. Deși era obișnuit cu replici dure și nefondate la adresa lui, cel mai tare a fost deranjat de faptul că s-au legat de familia lui. În acel moment, artistul a simțit că este timpul să schimbe foaia și să trateze cu indiferență astfel de persoane.

Potrivit spuselor lui, piesa respectivă a fost ștearsă rapid de pe internet, dar el nu a putut uita atât de ușor. Drept dovadă, cei trei sunt persoanele pe care, dacă ar putea, le-ar elimina din online.

„Nu am jignit pe nimeni. Din păcate, am fost jignit, motiv pentru care răspunsurile sunt Alex Velea, Antonia și Lino Golden. Deși, Lino și-a cerut scuze și am încercat să trecem peste.

A existat o piesă care a fost ștearsă în scurt timp în care îmi jignea familia, îmi jignea existența, fără ca eu să fii făcut vreodată ceva de rău în direcția acestor oameni.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.