Lumea mondenă este mică, iar rivalitățile sunt multe la număr. Dorian Popa a aflat asta pe pielea lui cu ceva timp în urmă. Deși a încercat să stea departe de conflicte, artistul s-a trezit cu vorbe dure la adresa lui. Deși nu a ripostat niciodată, vloggerul nu a depășit acele momente.

Dorian Popa are o carieră de succes pentru care a sacrificat multe. Popularitatea lui a devenit, la un moment dat, deranjantă pentru alți colegi de-ai săi. Și cum vloggerul stă deoparte de tot ce înseamnă conflict și scandal, cei care au vrut să-i facă rău au găsit calea „artistică”.

Dorian este mereu cu zâmbetul pe buze și preferă să nu vorbească despre părțile negative ale vieții. Acesta a învățat că oamenii vin și pleacă, important e ce amprentă lasă în viața lui. Pacifist de fel, „domnul Hâtz” nu s-a certat niciodată cu nimeni, chiar dacă, poate, ar fi avut motive.

Recent, Dorian Popa a deschis Cutia Pandorei și a vorbit despre trei persoane din showbiz care l-au rănit foarte tare, deși nu ar fi meritat. Este vorba despre Alex Velea, Antonia și Lino Golden. Nu a precizat dacă totul s-a întâmplat când cei trei erau prieteni, însă, cert este că artistul a rămas dezamăgit de ei.

Dorian Popa, război cu Alex Velea și Antonia. „Am fost jignit, deși nu am făcut nimic rău în direcția acestor oameni” social media

Dorian Popa a vorbit prima dată despre asta

Dorian Popa a povestit cum, din senin, s-a trezit atacat și jignit prin intermediul unei piese. Deși era obișnuit cu replici dure și nefondate la adresa lui, cel mai tare a fost deranjat de faptul că s-au legat de familia lui. În acel moment, artistul a simțit că este timpul să schimbe foaia și să trateze cu indiferență astfel de persoane.

Potrivit spuselor lui, piesa respectivă a fost ștearsă rapid de pe internet, dar el nu a putut uita atât de ușor. Drept dovadă, cei trei sunt persoanele pe care, dacă ar putea, le-ar elimina din online.

„Nu am jignit pe nimeni. Din păcate, am fost jignit, motiv pentru care răspunsurile sunt Alex Velea, Antonia și Lino Golden. Deși, Lino și-a cerut scuze și am încercat să trecem peste.

A existat o piesă care a fost ștearsă în scurt timp în care îmi jignea familia, îmi jignea existența, fără ca eu să fii făcut vreodată ceva de rău în direcția acestor oameni.”