Dorian Popa abia acum a conștientizat ce greșeli a făcut la construcția casei sale.

În urmă cu mai bine de trei ani, Dorian Popa făcea primii pași către un domeniu total necunoscut. Azi, după atâta timp de umblat și învățat, vloggerul poate spune că se pricepe de minune în domeniul imobiliar. Dovada stau casele din „Hâtz Residence” care își așteaptă proprietarii. 

Dorian Popa a demonstrat că nimic nu este imposibil, atâta timp cât îți dorești cu adevărat. Cu câțiva ani în urmă, Dorian nici nu visa că va avea atât de mult succes. Cu atât mai puțin să creadă că va da lovitura în domeniul imobiliar. Pentru tot succesul de acum, vloggerul a sacrificat multe, dar nu regretă.

Lui Dorian Popa a început să i se dezvolte apetitul pentru imobiliare după ce și-a construit propria casă. Ani la rând, artistul a locuit într-o garsonieră destul de mică, dar asta l-a motivat. Iubitul lui Babs a simțit nevoia de a avea propriu lui spațiu unde să se manifeste ala cum vrea, iar atunci a apărut ideea de a-și ridica propria casă.

Dorian Popa, probleme la „Hâtz Residence”. Artistul este nevoit să bage, din nou, mâna adânc în buzunare
Facebook

Dorian Popa nu are liniște dacă nu este totul perfect

„Hâtz House”, așa cum este cunoscută în mediul online, a făcut și încă mai face ravagii. Locuința lui Dorian Popa i-a lăsat pe toți cu gura căscată, mai ales că este una foarte luxoasă. Dorian nu s-a uitat deloc la bani atunci când a construit-o, dar asta nu înseamnă că nu a avut probleme cu ea pe parcurs.

După ce s-a documentat destul de mult în acest domeniu, artistul a sesizat că unele lucruri puteau fi făcute mult mai bine. Perfecționist din fire, aceasta deja s-a apucat să corecteze micile greșeli și a început cu gardul. Dorian a dat jos primul strat de pe gard și vrea ca, de data asta, să facă totul ca la carte.

Artistul nu se oprește aici. În viitor, acesta are de gând să ia fiecare detaliu la puricat și facă corecțiile, acolo unde necesar. Cel mai probabil, Dorian va filma întregul proces de modernizare al casei.

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.