Liviu Vârciu și Dorian Popa sunt foarte buni prieteni, dar asta nu-i împiedică să fie sinceri unul cu celălalt.

Dorian Popa nu are mulți fani doar în rândul persoanelor obișnuite, ci și în rândul vedetelor. Unul dintre cei mai mari admiratori ai lui Dorian Popa este Liviu Vârciu. Prezentatorul s-a intersectat de multe ori cu Dorian, iar asta l-a ajutat să își formeze o părere despre el. 

Liviu Vârciu este cunoscut în spațiul public ca fiind unul dintre puținii care au curajul să spună lucrurilor pe nume. Liviu nu se ascunde niciodată după deget, ci, din contră. Acesta a spus mereu adevărul, indiferent dacă a supărat sau nu pe cineva cu vorbele lui.

Liviu a fost văzut de multe ori la evenimente mondene în compania lui Dorian Popa. Cei doi se înțeleg foarte bine și au fost puși de multe ori în conjuncturi comune. La un moment dat, Liviu a apelat la ajutorul lui Dorian pentru a-l ajuta să-și facă canal de Youtube.

Artistul a fost cel mai în măsură să facă asta, mai ales că este un veteran al online-ului. Dorian este printre puținii care a rezistat trecerii timpului și s-a ținut de treabă. Nu este deloc ușor pentru artist să filmeze zilnic vloguri, dar se pare că asta s-a transformat în rutina lui preferată.

Ce crede Liviu Vârciu, de fapt, despre Dorian Popa. „Singurul care s-a făcut de râs”
Facebook

Liviu Vârciu a fost „învățăcelul” lui Dorian Popa

Mai în glumă, mai în serios, Liviu Vârciu nu are cum să nu remarce performanțele lui Dorian. Prezentatorul îl apreciază pentru tot ceea ce face, în special pentru consecvență. Liviu a aflat pe propria lui piele că nu este deloc simplu să te trezești și să începi să filmezi. Drept dovadă, el a abandonat deja „misiunea” de pe Youtube.

Aflați la un eveniment monden care a avut loc cu ceva timp în urmă, Liviu Vârciu l-a copleșit pe Dorian Popa cu complimente. Liviu l-a asigurat pe Dorian de tot respectul lui pentru ceea ce face în online și nu numai.

„Singurul care știe să facă bani, singurul care s-a făcut de râs. Și noi avem autoironie, și noi ne facem. Dorian a fost singurul care a muncit, care s-a zbătut. Singurul care a muncit, singurul care face niște bani în online.

Se trezește în fiecare zi și se filmează. Trebuie să ai nervi, să știi să-ți dorești. L-am luat toți în râs că mânâncă mâncare pentru căței. Ia filmați-vă, mă!”, a spus Liviu.

@video.clipuri1 #liviuvarciu #dorianpopa #dancapatos #xns #antenastars #videoclipuri1 #interviu #fy #2022 ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.